Doi minori de 14 și 17 ani au ucis un bărbat și au băgat altul în comă la Pitești pentru un leu

Ultima actualizare:

    Copiii au ucis pentru un leuFoto: curier.ro
Copiii au ucis pentru un leuFoto: curier.ro

Ce poți să spui când auzi așa ceva! Doi copii, de 14 şi 17 ani, sunt principalii suspecţi după un atac deosebit de violent care s-a soldat cu un mort și un rănit grav într-un cartier din Pitești! Minorii au vrut să omoare și rănitul dar s-au speriat când au văzut că îi cunoaște

Atacul asupra celor doi bărbați a avut loc în noaptea de 28 spre 29 septembrie în cartierul Prundu din Pitești. Victimele sunt doi oameni ai străzii, de 54 de ani și respectiv 34 de ani. Povestea este înfricoșătoare. 

Cum au fost atacați doi adulți de doi copii 

Minorii sunt din localitatea argeșeană Ștefănești și au venit cu bicicletele la Piteşti relatează curier.ro. În timp ce se plimbau pe străzile din Prundu, au văzut un om al străzii fără picior, în vârstă de 54 de ani, căutând prin gunoi. Îl cunoşteau, ştiau că obişnuieşte să cerşească şi l-au atacat cu scopul de a-i fura banii. Unul l-a lovit cu picioarele, altul cu o bâtă până ce l-au umplut de sânge. În timp ce îl agresau au fost văzuți de alt om al străzii, cel de 34 de ani, care pentru a fugi a furat una dintre bicicletele minorilor. Nu a apucat să facă decât câțiva metri cu ea pentru că cei doi copii ”prădători”, l-au văzut şi au fugit după el. L-au prins și au început să îl bată. Când și-au dat seama că este mort l-au mutat de pe drum în niște tufișuri de pe marginea drumului.  

Ce au făcut minorii după ce au omorât un om 

După faptă, minorii nu s-au speriat și nu au plecat acasă. Suspecții s-au întors către bărbatul agresat inițial și care zăcea într-o baltă de sânge cu intenţia de a-l omorî. Norocul bărbatului de 54 de ani a fost că își mai revenise și cu ultimele puteri a spus că știe cine sunt cei doi copii. Aceștia nu se așteptau să își revină și s-au speriat, s-au urcat pe biciclete și au fugit acasă. şi pe acesta numai că, s-au speriar că i-a recunoscut şi de frică au luat biciclete şi au fugit. Pe una dintre bicicletele ridicate la percheziții, au fost găsite urme de sânge 

Cum a prins poliția copiii ucigași 

Astfel, omul străzii care a scăpat, după ce și-a revenit a putut spune poliției cine l-a atacat. Oamenii legii au solicitat și au obținut autorizarea instanței pentru efectuarea a două percheziții, pe raza orașului Ștefănești, la locuințele persoanelor bănuite. Joi dimineaţă, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș împreună cu polițiștii au descins la adresele vizate, unde au identificat și ridicat două biciclete, totodată fiind găsiți și reținuți cei doi minori. Cei doi minori nu au rezistat prea mult în anchetă și au mărturisit imediat totul. Apoi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au mers împreună cu suspecţii în cartierul Prundu și au făcut reconstituirea crimei. Șocant este că cerșetorul fără picior care a scăpat cu viață spune că îi lipsește doar un leu, iar despre persoana decedată spune că nu avea bani asupra ei. Așadar, minorii ucigași au omorât un om pentru...un leu.  

Citiți și

Tatăl criminal din Cluj și-a plimbat două zile fiul mort, pe bancheta din spate a mașinii!

Șocant! Criminalul care a ucis-o pe femeia din Timişoara este un copil de doar 16 ani!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net