Connect-R dă startul la dans în Cupa Liceelor

Ultima actualizare:
Cupa Liceelor
Cupa Liceelor

Dansul de stradă i-a cuprins pe liceenii din România. Elevi din mai multe judeţe de pe teritoriul ţării vor înfrunta codul roşu ca să poată participa la Cupa Liceelor la Street Dance.

Se pare că elevii români nu ţin cont de nici un avertisment, fie că e el de la guvern sau meteorologi, şi au toată intenţia să-şi facă loc prin troienii de zapadă care împânzesc capitala şi ţara pentru a se putea întrece în dansuri de stradă.

Sâmbătă la ora 13:00 în Club Jukebox din Strada Turturelelor nr 11 se dă startul competiţiei naţionale Cupa Liceelor la Street Dance 2012. Pe lângă battle-uri ca în STEP UP şi show-uri incendiare de dans organizatorii au pregătit şi un mega concert Connect-R.

Cupa Liceelor
Cupa Liceelor

Competiţia are şi un imn incendiar marca XELA-NAM şi LU-K şi ei vor fi la locaţie să ridice publicul in picioare. Acesta este al 6-lea şi ultimul an în care şcoala de dans OneBeat Dance Studio va organiza acest eveniment. "Nu ne vom opri aici! Anul viitor vom pregăti ceva mult mai mare şi mai interesant." a declarat Ana Maria Lungu, managerul şcolii de street dance.

Dansatorii liceeni au de trecut prin mai multe etape şi mai multe probe pentru a se putea declara campioni naţionali la street dance. Ei vor trebui să prezinte în fiecare sâmbătă, timp de 4 săptămâni, câte un show de dans, după reguli impuse.


    Cupa Liceelor
Cupa Liceelor

Bătălia va fi crâncenă având în vedere că sunt 14 oraşe care participă cu peste 800 de liceeni înscrişi. "Nu ştim cine va câştiga anul acesta pentru că sunt foarte mulţi oameni noi care participă în fiecare an." ne-a declarat zâmbind Ioana Manea, eleva de la Colegiul Naţional "George Coşbuc".

Toate detaliile evenimentului le găsiţi aici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net