Confruntare cu scântei între Raed Arafat și Cătălin Tolontan

Ultima actualizare:

O dezbatere despre moartea fulgerătoare a artistului Gyuri Pascu s-a încins. Între Raed Arafat și jurnalistul Cătălin Torontan a avut loc un incendiar dialog.

Joi seară (29 septembrie), Mihai Gâdea a avut invitați la emisiunea ”Sinteza zilei” mai mulți medici care să explice împrejurările în care a murit îndrăgitul artist Ioan Gyuri Pascu. Dezbaterea s-a încins când au intervenit, prin telefon, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență Raed Arafat și jurnalistul Cătălin Totontan.

Discuția s-a mutat de la Gyuri Pascu, la ultimele dezvăluiri ale echipei Gazetei, potrivit cărora un medic și un șofer de la Ambulanțe au descris sistemul prin care o serie de VIP-uri, printre care un avocat de top, un procuror, un multimilionar și alte persoane influente au fost transportate de către ei în străinătate cu ambulanțele de stat, scrie gsp.ro. Potrivit invitaților lui Mihai Gâdea, au avut loc 25 de transporturi cu ambulanța în străinătate, în ultimii 7 ani.

Replici tăioase

Cătălin Tolontan a întrebat câți dintre cei 25 au plătit motorina și diurnele, răspunsul fiind ”toți”. La invitația de a face lista publică, Alis Grasu, șefa Ambulanței a spus că ”Nu se poate”.

”Care e baza legală pentru care ambulanțele iau bani oamenilor pentru transportul în străinătate cîtă vreme legea 95/2006 stabilește că asistența de urgență este gratuită?”, a întrebat Cătălin Tolontan.

În acel moment a intrat pe telefon și Raed Arafat care a spus că ”dacă ajungem să întrebăm de baza legală atunci ne oprim de mîine și dau telefonul domnului Tolontan să sune pacienții la dînsul”. Ziaristul a replicat: ”Deci răspunsul e că dacă vă întrebăm de lege nu mai faceți nimic și, mai mult, puneți oamenii să ne sune pe noi să ne înjure. Asta răspundeți oamenilor?!”, a spus ziaristul.

Raed Arafat a mai spus: ”Vă dați seama câți oameni ar vrea să fie transportați în străinătate de ambulanțe dacă ar fi gratis? Am avea nevoie de o nouă flotă de ambulanțe!”, moment în care ziaristul Gazetei a spus: ”Dumneavoastră vă auziți ce spuneți, domnule secretar de stat?! Tocmai ați spus că ați aplicat criteriul discriminant al banilor. Ceea ce legea vă interzice explicit”.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net