Confirmare. Ziaristul român dispărut cu avionul propriu, mort în SUA

Ultima actualizare:

    Ziaristul Andrei Postelnicu a dispărut în februarie 2014foto: arhiva personală
Ziaristul Andrei Postelnicu a dispărut în februarie 2014foto: arhiva personală

Durere fără margini în familia jurnalistului Andrei Postelnicu. Rudele au fost informate de autoritățile americane că cele două fragmente de os găsite pe o plajă din Florida aparțin acestuia, potrivit realitatea.net.

Jurnalistul român a dispărut în februarie 2014, în largul coastelor Floridei, cu avionul de mici dimensiuni pe care îl pilota.

În urma testelor ADN, efectuate de autoritățile americane pe fragmentele de os găsite în aprilie 2014, s-a confirmat faptul că acestea aparțin jurnalistului. Familia lui Andrei a fost înștiințată prin e-mail. De asemenea, aceasta a fost anunțată că, dacă dorește ca fragmentele respective să fie trimise în România, trebuie mai întâi incinerate.

Autoritățile au fost alertate de logodnica jurnalistului, care nu mai primise nicio veste de la Andrei. ”El făcea un zbor de agrement cu un avion cu un singur motor, în zona plajei din Miami. Era în vacanţă. Avea licenţă de zbor şi îşi acumula ore de zbor ca să treacă la o treaptă mai înaltă. Tot ce ştim este că a cedat motorul. Atât ştiu eu de la autorităţile americane. Nu m-au contactat. Un prieten a încercat să vorbească cu ei, dar i-au zis că până nu găsesc ceva, nu declară nimic”, a declarat la vremea respectivă Mihai Postelnicu, tatăl lui Andrei.

Jurnalist renumit, Andrei Postelnicu (36 de ani) a lucrat pentru Financial Times, Bloomberg, Adevărul, PRO TV. A fost consilierul lui Mircea Geoană, în perioada când acesta a candidat la preşedinţie. Dar a avut o mare pasiune: pilotajul, care, din nefericire, l-a costat viața. În februarie 2014 a dispărut în largul Floridei la manşa avionului pilotat chiar de el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net