Click! îţi dă cele mai tari vacanţe!

Ultima actualizare:

Plaje cu nisip fin, golfuleţe romantice, terase pitoreşti, răsfăţ gastronomic. Sună bine? Aşa poate fi şi vacanţa ta în Grecia! Punem la bătaie zece excursii de câte două persoane în locaţii spectaculoase, ca Halkidiki, Thassos, Corfu, Paralia Katerini, Kefalonia sau Asprovalta. Supranumită "bijuteria Mării Ionice", Corfu este, de exemplu, un adevărat paradis.

Cuibărită în partea vestică a Greciei, Corfu, sau Kerkyra, cum îi spun grecii, este cea mai verde insulă mediteraneană. O vacanţă în acest paradis este cel mai bun tratament antistres, pe care vi-l recomandăm cu încredere! Corfu are plaje pentru toate gusturile: nisipoase, pietroase, liniştite sau pline de animaţie, ele sunt locul unde veţi petrece cea mai mare parte a vacanţei. În zonă de coastă, romanticii şi iubitorii de linişte vor descoperi multe golfuleţe cu plaje solitare.

În partea de nord, plajele au mai mult pietriş, pe când cele din sud sunt cu nisip fin. Ai vrea să ajungi acolo? Participă la concursul nostru, care începe vineri, 31 mai. În total, avem de dat 30 de excursii de câte două persoane. În plus, câştigătorii vor primi şi câte o geantă de voiaj Lamonza.

De vineri, ai taloane în ziar

Vrei să participi la concursul nostru? Nimic mai simplu. Începând de vineri, 31 mai, găseşti zilnic în ziarul nostru, până la 17 iunie, câte un talon de participare.

Completează-l şi trimite-l pe adresa noastră, Şoseaua Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, ziarul Click!, cu menţiunea "pentru concursul Click! îţi dă vacanţa". Câştigătorii vor fi anunţaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi în ziar începând cu data de 7 iunie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net