Concertul Violetta LIVE suspendă traficul auto în Piața Constituției

Ultima actualizare:

    Argentinianca Martina Alejandra Stoessel Muzlera (18 ani) o interpretează pe Violetta Castillo în serialul Disney
Argentinianca Martina Alejandra Stoessel Muzlera (18 ani) o interpretează pe Violetta Castillo în serialul Disney

Zi mare pentru fanii turneului Disney Violetta LIVE. Miercuri, protagoniștii serialului Violetta, printre care și Martina Stoessel, vor concerta în Piața Constituției din București, începând cu ora 19.30. Circulația auto în zona de concert, dar și pe bulevardul Unirii, va fi suspendată încă din dimineața zilei de miercuri (ora 8.00) până joi, ora 6.00.

Turneul internațional Violetta LIVE ajunge la București pe 2 septembrie. Concertul va avea loc în Piața Constituției, după ce a fost mutat de pe Arena Națională din motive ce țin de imposibilitatea refacerii gazonului de pe stadion până la 7 septembrie. La această dată, echipa națională de fotbal urmează să dea piept cu echipa Greciei, în returul preliminariilor Campionatului European de Fotbal (Franța, 2016). Astfel, fanii Violetta din România vor avea la dispoziție toată Piața Constituției pentru a se bucura de spectacolul pe care-l așteptau.

Circulația mașinilor va fi restricționată încă de miercuri diminieață (ora 8.00) și până joi dimineață (ora 6.00) pe bulevardul Unirii (între Piața Unirii și bulevardul Libertății), dar și pe bulevardul Libertății și bretelele adiacente. Poliția Rutieră recomandă șoferior să folosească rute ocolitoare în intervalul menționat, prin Calea 13 Septembrie, Piața George Coșbuc, Bd. Regnia Elisabeta sau prin strada Izvor, strada Hașdeu, Splaiul Independenței sau prin bulevardul Unirii, Piața Unirii, Splaiul Independenței, strada Hașdeu, Calea 13 Septembrie.

Mai sunt disponibile bilete la prețuri cuprinse între 385 și 2.145 de lei (ultimul include pachet VIP și întâlnire cu vedetele serialului), pe myticket.ro.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net