Concertul lui Thomas Anders (Modern Talking), amânat din cauza alegerilor

Ultima actualizare:

    Thomas Anders va cânta abia anul viitor în București
Thomas Anders va cânta abia anul viitor în București

Fostul solist al trupei Modern Talking, Thomas Anders, care urma să cânte la 1 noiembrie pe scena Sălii Palatului din Capitală, va veni în România abia anul viitor. Concertul său a fost reprogramat din cauză că alegerile prezidențiale din România au loc a doua zi după show. Vezi când vine Anders la București.

Thomas Anders nu a reușit să vândă prea multe bilete la București pentru concertul din 1 noiembrie. Alegerile preziențiale din 2 noiembrie au dat peste cap toate planurile organizatorilor, care se confruntă cu un interes scăzut din partea românilor. Concertul fostului component al formației Modern Talking va avea loc abia anul viitor, la 24 ianuarie, tot la Sala Palatului, începând cu ora 20.00. Românii care și-au cumpărat deja bilete, dar nu mai vor să meargă la spectacol, pot cere returnarea contravalorii acestora.

Biletele pentru show-ul din 24 ianuarie 2015 se găsesc la prețuri cuprinse între 150 și 300 de lei, în toată rețeaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Librarium și Eminescu, magazinele Flanco, Muzica și Diverta, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor și magazinul BiletFan - Stația de metrou Unirii 1. Bilete se găsesc și pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net