Cod galben de ninsori şi viscol

Ultima actualizare:

    Vremea se menţine geroasă. Ninsorile sunt așteptate începând cu ziua de marțiFoto Click!
Vremea se menţine geroasă. Ninsorile sunt așteptate începând cu ziua de marțiFoto Click!

Iarta începe să pună srăpânire pe mai multe zone din ţară. Meteorologii au emis, duminică dimineaţă, o atenţionare cod galben de viscol pentru zona de munte a judeţelor Neamţ şi Suceava. Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile, însă pe unele drumuri naţionale, în zona montană, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă.

Avertizarea nowcasting emisă de Administraţia Naţionale de Meteorologie (ANM) este valabilă până la ora 14.00. Potrivit ANM, în acest interval, la peste 1700 de metri altitudine vor fi intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge şi depăşi 80-90 de kilometri la oră, viscolind şi spulberând zăpada şi determinând reducerea vizibilităţii.

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, duminică dimineaţă traficul se desfăşoară cu dificultate pe DN7C (în judeţul Argeş), DN7A Voineasa (judeţul Vâlcea) - limita cu judeţul Hunedoara, DN67C Novaci – Rânca (în judeţul Gorj), DN18 (în judeţul Maramureş) şi DN17, în judeţele Suceava şi Bistriţa-Năsăud. 

De asemenea, în judeţul Alba, pe DN7, între Sebeş şi limita cu judeţul Hunedoara, şoseaua este umedă, iar din cauza  temperaturii scăzute a devenit alunecoasă şi se intervine cu utilaje de împrăştiere a materialului antiderapant. Şi pe DN75, pe sectorul Câmpeni - Arieşeni - Ştei, traficul rutier se desfăşoară în condiţii dificile, pe carosabil existând zăpadă în amestec cu material antiderapant.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net