Clinica Nera, unde a fost tratat Petrică Mîțu Stoian înainte de a muri, a fost închisă

Ultima actualizare:

    Clinica Nerafoto: Facebook
Clinica Nerafoto: Facebook

Scandalul a escaladat după moartea solistului Petrică Mîțu Stoian, iar conducerea clinicii unde artistul a fost internat pentru tratament post-covid a decis suspendarea activității pentru o perioadă de două săptămâni.

Clinica Nera a fost închisă temporar, pentru o perioadă de cel puțin două săptămâni, anunță B1TV.ro. Decizia aparține conducerii clinicii, pe fondul scandalului iscat după moartea cântărețului de muzică populară Petrică Mîțu-Stoian. Conducerea clinicii a confirmat suspendarea activității timp de două săptămâni. Decizia se va aplica pentru intervalul 12 – 26 noiembrie. În prezent, se așteaptă rezultatele anchetei demarate de autorități.


    Petrică Mîțu Stoian a murit pe 6 noiembrie, la vârsta de 61 de anifoto: Facebook
Petrică Mîțu Stoian a murit pe 6 noiembrie, la vârsta de 61 de anifoto: Facebook

Dosar penal pentru ucidere din culpă și control de la Ministerul Sănătății

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul decesului cântăreţului de muzică populară din judeţul Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian.  Procurorii cercetează modul în care artistul a decedat la Spitalul Judetean Reşiţa, după ce fusese internat la Clinica Nera pentru tratament post-Covid. De asemenea, Ministerul Sănătății a anunțat că se fac verificări la toate unităţile medicale în care a fost internat artistul Petrică Mîţu Stoian înainte de deces. Este verificată respectarea procedurilor înainte de efectuarea terapiei din camera hiperbară.

Petrică Mîțu Stoian a murit pe 6 noiembrie

Petrică Mîţu Stoian a murit sâmbătă, 6 noiembrie, în jurul orei 20.00, la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. El a fost dus de urgenţă, după ce starea sa s-a înrăutăţit, el fiind internat iniţial la Clinica Nera pentru recuperare post-COVID. Petrică Mîţu Stoian a început să se simtă rău şi a avut o tuse care s-a agravat. Medicii de la Clinica privată Nera au solicitat o ambulanţă şi au transferat pacientul, de urgenţă, la Spitalul Judeţean Reşiţa. Acesta a fost internat la Secţia ATI unde a fost intubat, iar după câteva ore a decedat.

Citește și:

Clinica Nera, prima reacție după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Solistul nu apucase să facă terapie hiperbară

Din ce cauză a murit Petrică Mîțu Stoian. Artistul era complet vaccinat anti-COVID. Ce spun medicii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
constantin si elena sfinti png
bullying 679274 1920 jpeg
caine jpg
4 baza Sinaia jpg
Tudor Arghezi
image
actualitate.net
image
actualitate.net