Click!MANIA: "Nepoţelul mă va învăţa cum să umblu cu telefonul ăsta şmecher"

Ultima actualizare:

    Gheorghe Marica a câştigat un super telefon mobil la Click!MANIAFoto: Click!
Gheorghe Marica a câştigat un super telefon mobil la Click!MANIAFoto: Click!

V-am promis mii de premii şi ne ţinem de cuvânt. Cititorii noştri fideli au câştigat bani, telefoane, oale de bucătărie şi multe alte surprize. Gheorghe Marica e unul dintre norocoşii care au nimerit un loz câştigător. Bucureşteanul s-a ales cu un telefon performant.

Ce bucurie pentru Gheorghe Marica (73 de ani), după ce a dezlipit lozul Click!MANIA. Bucureşteanul a pus mâna pe un telefon de ultimă generaţie. „Nepoţelul meu are un telefon performant cu cameră foto şi jocuri şi mereu râde de mine şi-mi spune «Buni’ când îţi schimbi telefonul ăla urât?» Acum o să mă înveţe el să umblu cu telefonul ăsta şmecher”, ne-a spus pensionarul. Ai găsit un loz câştigător? Premiile se revendică la numerele de telefon: 0318.603.425, 0318.603.426, 0318.603.427 şi 0318.603.428, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul câştigător şi în săptămâna de valabilitate a revistei Click! pentru femei.

Prima maşină şi-a găsit stăpânul

Bucurie mare ieri în casa unei braşovence. Paula Boloni a pus mâna pe unul dintre cele mai râvnite lozuri: super maşina Honda Civic, în valoare de 96.477 de lei. “Nu-mi vine să cred! Doamne, ce noroc am avut! Maşina aia superbă e a mea!”, ne-a declarat emoţionată braşoveanca. Citeşte mâine pe larg în Click! povestea câştigătoarei. Nu uita, mai avem în joc o maşină Honda Civic. Cumpără Click! zilnic, verifică lozul şi poţi fi chiar tu următorul câştigător.

Ai taloane cu super-reduceri!

Click!MANIA pune în joc şi lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop şi Walkmaxx. Astfel, în fiecare zi poţi câştiga produse din gama celor menţionate mai sus. Mai exact, lozul tău norocos va trebui să conţină gama din care face parte produsul, o serie unică şi reducerea de care beneficiezi. Dacă ai găsit lozul pe care scrie DORMEO 30% REDUCERE verifică produsul Dormeo la care se aplică reducerea în pagina de regulament şi sună în aceeaşi zi pentru achiziţionarea produsului. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere.

Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. Câştigătorul va trebui să comunice seria unică de pe clapeta lozului pentru verificarea acestuia de către operatorul Studio Moderna, apoi să comande produsul şi va beneficia de reducerea respectivă. Dacă aţi sunat la numărul respectiv şi a fost ocupat, staţi liniştit. Operatorii partenerului nostru, Studio Moderna, vă vor contacta şi după ora 21.00, chiar şi a doua zi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
cosmos 7682504 1280 jpg
condimente pixabay jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
Ziua Regalităţii  10 Mai, ziua cu triplă semnificaţie istorică jpeg
Muste insecticide larvicide capcane scaled jpg
izvorul tamaduirii ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta ca pastele 1 jpg jpeg
icoana Izvorul Tamaduirii
Taylor Swift Foto Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net