"Click!MANIA ne-a făcut fericiţi"

Ultima actualizare:

    Pavel Dan Chivu a câştigat un set cu ibric de cafea şi o râşniţă
Pavel Dan Chivu a câştigat un set cu ibric de cafea şi o râşniţă

Bani, telefoane, electrocasnice, abonamente şi alte zeci de premii ajung zilnic la cititorii noştri fideli. Şi tu poţi intra în familia câştigătorilor Click!MANIA. Cumpără zilnic ziarul preferat, verifică simbolurile de pe loz şi vezi dacă ai câştigat.

Printre cei peste 2.600 de norocoşi premiaţi de Click!MANIA se află şi Pavel Dan Chivu (69 de ani). Pensionarul spune că e cititor fidel şi ziarul Click! îi mai alină bătrâneţile. “Îl iau în fiecare zi şi pentru ştiri, dar şi pentru jocuri. Când mă plictisesc mai completez câte o integramă”, ne-a spus bucureşteanul, care a câştigat un set de cafea cu ibric o râşniţă. Lozul norocos i-a adus 300 de lei Lenuţei Dumitru.

simeon stalpnicul png

Bucureşteanca, în vârstă de 47 de ani, este vânzătoare şi cumpără Click! în fiecare dimineaţă în drumul spre muncă. “E primul câştig! Chiar mă gândeam că nu am şi eu un pic de noroc să nimeresc un loz câştigător. Uite că am avut! Cu banii ăştia o să le fac o bucurie copiilor”, ne-a spus cititoarea noastră. Şi tu poţi avea norocul lor.

Sunt în joc două super-maşini, o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei) şi un Hyundai i20 (în valoare de 51.908 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), seturi de vase de bucătărie, telefoane performante, cuptoare cu microunde, aspiratoare, seturi cu ibrice de cafea şi râşniţe, abonamente pe o lună la Click! şi mii de alte surprize. În plus mai puteţi câştiga cu lozurile cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx.

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu  procentul de reducere (%), verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.13, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00. 

Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli aproape 2.000.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. De exemplu, puteţi câştiga pantofi, aparatură de bucătărie, pilote, perne, încălţăminte sport, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net