Click!MANIA: "Mulţumesc Click! pentru super-maşina primită"

Ultima actualizare:

    Joi, 30 aprilie, norocoasa  Paula Bölöni (73 de ani) a venit la Bucureşti să-şi vadă autoturismul câştigat la Click!MANIAFotografii: ROBERTO SĂLCEANU
Joi, 30 aprilie, norocoasa Paula Bölöni (73 de ani) a venit la Bucureşti să-şi vadă autoturismul câştigat la Click!MANIAFotografii: ROBERTO SĂLCEANU

Lacrimi de bucurie în apartamentul familiei Bölöni din Braşov. Ziarul de suflet le-a făcut cea mai mare surpriză. Asta după ce unul dintre cele mai râvnite lozuri, cel care conţine un autoturism Honda Civic, în valoare de 96.477 de lei, a ajuns în mâinile braşovencei Paula Bölöni (73 de ani).

Miercuri, 29 aprilie. Ora 7.00. Chioşcul de ziare de pe Bd. Saturn din Braşov. Aici vine în fiecare dimineaţă Iosif  Bölöni (84 de ani) ca să-şi cumpere ziarul preferat. “Îl iau din prima zi şi nu am ratat nici un număr. Nu fac abonament, doar pentru că în felul ăsta mai fac şi puţin sport. Îl iau şi i-l duc soţiei, care nu-l lasă din mână două ore”, ne-a spus pensionarul, fost ofiţer al Armatei.

Soţia e şi norocoasa care a dezlipit lozul Click!MANIA. “Nu-mi vine să cred! Aşa noroc să avem noi? Doamne, ce bucurie! Mulţumesc din suflet Click! pentru maşină!”, ne-a declarat câştigătoarea, care a lucrat ca secretar dactilograf vreme de 25 de ani la uzina din oraş.

Pe cei doi soţi îi leagă 57 de ani de căsnicie şi trei băieţi. 

Paula şi soţul ei au mers la chioşcul norocos să-i mulţumească vânzătoarei
Paula şi soţul ei au mers la chioşcul norocos să-i mulţumească vânzătoarei

“Doar soţul a avut permis, dar el a mers mai mult cu tancul că maşină nu am avut niciodată. Nici băieţii nu au avut nevoie de permis până acum, dar cel mare Florin (55 de ani) ne-a promis că va lua carnetul şi ne va plimba prin toată ţara”, a conchis fericita câştigătoare.

Mai avem o maşină pentru tine!

Prima maşină şi-a găsit stăpânul, dar mai avem în joc încă un superb Honda Civic, în valoare de 96.477 de lei. Tot ce trebuie să faci e să cumperi Click! zilnic, să dezlipeşti lozul şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. În afară de maşină te poţi alege cu premii în bani: 5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei, cu telefoane, oale de bucătărie, taloane de reduceri şi multe alte surprize.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net