«Click!MANIA mi-a adus un super telefon»

Ultima actualizare:

    Florentina Petculescu a câştigat un telefon performant la Click!MANIAFoto: Click!
Florentina Petculescu a câştigat un telefon performant la Click!MANIAFoto: Click!

Ziua şi câştigătorii la Click!MANIA. Lozurile norocoase le-au adus cititorilor noştri fideli bani, telefoane, tablete, mixere, aspiratoare şi multe alte surprize. Verifică lozul de pe prima pagină a ziarului şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat.

Peste 600 de cititori fideli au câştigat cu ziarul preferat. Florentina Petculescu (24 de ani), din satul Săpunari, comuna Lehliu, judeţul Călăraşi, s-a ales cu un telefon mobil Lenovo la concursul nostru. Tânăra ne-a mărturisit că are prostul obicei de a scăpa telefoanele din mână, motiv pentru care cel pe care îl are în prezent are ecranul fisurat ca parbrizul unui autoturism implicat într-un accident. „Îmi vine la fix acest pemiu, mă bucur pentru el. Aveam nevoie de un telefon nou. De obicei vă citesc în varianta printată, însă acum, că am mobil nou, vă pot accesa şi online”, ne-a spus Florentina. Şi tu poţi câştiga unul dintre miile de premii pregătite de Click!MANIA. Tot ce trebuie să faci este să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină a ziarului. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, premii în bani (lozuri de 5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane şi tablete performante, carduri de plin de benzină (40 litri), gadgeturi (căşti, baterii externe, mini boxe), mixere Delimano, grătare de exterior Delimano, aspiratoare, seturi cu ibric şi râşniţă, cuptoare de microunde şi mii de alte surprize. Mult succes tuturor!

Gheorghe Netcu s-a ales cu 300 de lei
Gheorghe Netcu s-a ales cu 300 de lei
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net