«Click!MANIA mi-a adus 1.000 de lei»

Ultima actualizare:

    Mihai Alexandru  nu ratează nici  un număr din  ziarul preferat
Mihai Alexandru nu ratează nici un număr din ziarul preferat

Cel mai iubit concurs din presă a făcut fericiţi peste 2.300 de cititori fideli. Am avut norocoşi cu 5.000, 1.000 şi 300 de lei, dar şi români care au câştigat electrocasnice sau abonamente la ziarul preferat. Aşteptăm să facem cunoştinţă şi cu norocosul sau norocoasa care ne va lua maşina.

Mihai Alexandru (70 de ani) îşi începe ziua cu ziarul preferat. “Dimineaţa merg la chioşc şi-l cumpăr, iar apoi mă apuc de citit. Prima dată mă opresc la scrisorile lui Stanca, ele sunt preferatele mele…şi apoi paginile de Sport şi Actualitate. Pentru mine este un ziar complet, are tot ce-i trebuie”, ne-a spus pensionarul. Surpriza plăcută a venit recent când cititorul nostru s-a ales cu un premiu consistent de la Click!MANIA. Lozul norocos i-a adus 1.000 de lei bucureşteanului.

Elena Stan  a câştigat  300 de lei  cu Click!
Elena Stan a câştigat 300 de lei cu Click!

“A fost mare bucurie în familie! Un sentiment tare plăcut m-a încercat când am dezlipit lozul câştigător! Vă mulţumesc pentru premiu şi sper să nu fie ultimul”, ne-a spus Mihai. Cu banii câştigaţi îşi va face o lucrare dentară, dar şi un cadou nepoţelului. “Este la tenis, e băiat cuminte şi premiant, aşa că o să-i cumpăr şi lui ceva frumos”, a conchis bărbatul. Şi Elena Stan se numără printre câştigători. Bucureşteanca nu ratează nici un număr din ziarul Click!, iar fidelitatea i-a fost răsplătită cu 300 de lei. Banii câştigaţi îi va cheltui cu familia.

Cumpără zilnic Click!, dezlipeşte lozul şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. Sunt în joc: o maşină Dacia Logan MCV, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, tablete, gadget-uri, aspiratoare, seturi de gătit, cuţite şi mii de alte surprize.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net