«Click!MANIA mi-a adus 1.000 de lei»

Ultima actualizare:

    Venera Oprea  a câştigat  1.000 de lei cu  ziarul preferat
Venera Oprea a câştigat 1.000 de lei cu ziarul preferat

A mai rămas o săptămână de concurs şi mai avem mii de premii pentru tine. Cumpără zilnic Click!, verifică lozul şi dacă ai trei simboluri identice poţi câştiga o Honda Civic, în valoare de 102.052 de lei, bani, electrocasnice, abonamente la Click! şi mult

Venera Oprea (73 de ani) a intrat de curând în marea familie a câştigătorilor Click!MANIA. „Am câştigat 1.000 de lei cu ziarul preferat. Sunt bucuroasă că am avut aşa un noroc, dar vreau să ne mai vedem. Data viitoare o să vin aici să vă iau maşina. Până atunci o să mă opresc în primul magazin şi cu banii câştigaţi o să fac cumpărături pentru familie”, ne-a spus râzând ploieşteanca. Ioan Rozescu (78 de ani) a câştigat un set cu ibric electric şi o râşniţă.

simeon stalpnicul png

„Ce cadou frumos ne-a făcut Click!MANIA. Eu şi soţia suntem cafegii, iar acum o să cumpărăm boabe şi o să măcinăm noi cafeaua acasă”, ne-a spus pensionarul. Şi tu poţi avea norocul lor. Cumperi Click! şi câştigi cu trei simboluri identice. Unul dintre superbele autoturisme puse la bătaie a fost câştigat de o bucureşteancă, dar mai avem o super-maşină pentru tine, o Honda Civic, în valoare de 102.052 de lei. Mai poţi câştiga bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 3.000 de lei), electrocasnice, dar şi lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx.

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu  procentul de reducere (%), verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.13, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00.  Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli aproape 2.000.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. De exemplu, puteţi câştiga pantofi, aparatură de bucătărie, pilote, perne, încălţăminte sport, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
image png
canalul corint jpg
Aer polar - ger - vremea- meteo- frig- inghet- FOTO Shutterstock
rosii castraveti ardei (1) jpg
Sebastian Burduja fb jpg
PASAPORT SUA foto shutterstock jpg
constantin necula foto inquam
the emperor napoleon in his study at the tui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net