«Click!MANIA mi-a adus 1.000 de lei»

Ultima actualizare:

    Marcel Iliescu îi va da banii soţiei să-şi repare dantura
Marcel Iliescu îi va da banii soţiei să-şi repare dantura

Facem cunoştinţă zi de zi cu câştigătorii de la Click!MANIA. Lozul norocos i-a adus 1.000 de lei lui Marcel Ionel Iliescu (63 de ani). Şi tu poţi avea norocul lui! Cumpără Click! zilnic, verifică lozul şi ia-ne premiile.

Bucureşteanul Marcel Iliescu nu ratează nici un număr din ziarul Click!, iar fidelitatea i-a fost răsplătită cu un loz de 1.000 de lei. „Vă citesc de la primul număr. Click! e un ziar complet, cu materiale pentru toate vârstele şi gusturile”, ne-a spus pensionarul. Banii câştigaţi îi va da soţiei să-şi repare dantura. „Are o lucrare scumpă la dentist şi banii au picat numai bine”, a conchis cititorul nostru. Constantin Costea, din Bucureşti, e încă în câmpul muncii, deşi a trecut de vârsta pensionării. Are 68 de ani, dar e mai activ decât mulţi tineri care abia au ieşit de pe băncile şcolii. Domnul Costea a reuşit să ne ia 300 de lei, după ce a tras un loz câştigător la consursul găzduit de ziarul nostru.

simeon stalpnicul png

„Nu sunt cel mai fidel cititor al vostru, soţia mea citeşte Click! din scoarţă în scoarţă. Eu sunt mai selectiv, îmi aleg un articol sau două pe care le parcurg de la cap la coadă. În schimb, sunt un cititor al suplimentului TV, pe care nu-l ratez niciodată”, ne-a spus domnul Costea. Avem peste 10.000 de premii. Sunt în joc două super-maşini, o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei) şi un Hyundai i20 (în valoare de 51.908 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), seturi de vase de bucătărie, telefoane performante, cuptoare cu microunde, aspiratoare, seturi cu ibrice de cafea şi râşniţe, abonamente pe o lună la Click! şi mii de alte surprize. În plus mai puteţi câştiga cu lozurile cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net