Click!MANIA a făcut fericiţi peste 13.000 de români

Ultima actualizare:

    Elena Cotârţă a câştigat cea mai mare sumă din istoria concursului, 400.000 de euro
Elena Cotârţă a câştigat cea mai mare sumă din istoria concursului, 400.000 de euro

A început numărătoarea inversă pentru toţi fanii Click!MANIA. Concursul care a îmbogăţit mii de români se întoarce. După 11 ediţii am făcut fericiţi peste 13.000 de cititori fideli. Începând de mâine, cumpără Click! şi o să găseşti lozurile norocoase care ascund premii în bani şi multe alte surprize.

Au câştigat cu ziarul preferat! Tichetele de concurs Click!MANIA le-au adus românilor bani, maşini, tablete, telefoane, abonamente la ziarul Click! şi nu numai. Viaţa unora dintre ei s-a schimbat radical după ce au câştigat sume uriaşe la concursul nostru. Elena Cotârţă a câştigat în vara lui 2009 cel mai mare premiu din istoria Click!MANIA. Bucureşteanca a trasul lozul norocos şi a pus mâna pe 400.000 de euro (1.623.132 de lei). 

De atunci trăieşte un vis şi i-au fost orânduite toate ca la carte.

Acum e o mămică fericită şi-şi creşte băieţelul într-un frumos apartament din Capitală, cumpărat cu banii câştigaţi. Dâmboviţeanul Nicolae Ene a câştigat aproape 300.000 de euro (1.151.778  de lei) la ediţia a V-a a concursului Click!MANIA din 2009. 

Norocosul şi-a renovat casa, i-a cumpărat uneia dintre fetele sale un apartament şi, totodată, le-a lăsat copiilor în cont sume frumuşele de bani. Mariana Tufan a pus mâna pe 100.000 de lei în primăvara anului 2010. Piteşteanca a scăpat de datorii, şi-a zugrăvit apartamentul, a renovat balconul şi a luat mobilă nouă şi modernă peste tot în casă. La ultima ediţie, cea din primăvară am dat două maşini. Un Citroën C-Elysée a ajuns la bucureşteanca Cristina Bianca Zamfira (18 ani), iar Mirela Gabriela Nae a câştigat un superb Peugeot 208. Anul trecut, în toamnă, Click!MANIA i-a adus lui Vasile Caramarin din Sfântu Gheorghe un Ford Fiesta roşu ca focul. Şi alţi cititori fideli s-au ales cu sume consistente de bani, cu tablete şi telefoane de ultimă generaţie şi multe alte premii. 

Nu rata mâine primul loz!

Şi tu poţi intra în familia  milionarilor Click!MANIA. Tot ce trebuie să faci e să cumperi ziarul preferat şi să verifici lozul. Pe primul îl vei primi mâine. Dacă ai trei simboluri identice poţi câştiga unul din cele peste 16.000 de premii pregătite de Click!MANIA. Cel mai tare concurs te aşteaptă cu bani, telefoane, tablete, cuptoare cu microunde şi sejururi de vis. 

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net