«Click!MANIA este concursul meu preferat»

Ultima actualizare:
Iulia Patachie a nimerit lozul cu 300 de lei
Iulia Patachie a nimerit lozul cu 300 de lei

“Click!MANIA este concursul nostru preferat. Mai vrem premii!”, ne spun într-un glas cititorii noştri fideli. Şi au şi de ce! Zi de zi cel mai iubit concurs premiază sute de cititori. Până acum s-au câştigat peste 13.000 de premii: bani, telefoane, oale cu semi-presiune, taloane cu reducere şi multe alte surprize.

Lucia Dumitrescu (72 de ani) a fost tare entuziasmată când şi-a ridicat premiul de la Click!MANIA. Fost arhitect de profesie, bucureşteanca adoră să gătească, iar oalele cu semi-presiune câştigate cu ziarul preferat au încântat-o peste măsură. “Click!MANIA este concursul meu preferat! Citesc Click! de ani de zile şi mereu încerc câte o reţetă sau un leac din paginile de sănătate. Sunteţi preferaţii mei! Am doi copii şi abia aştept să le gătesc în noile oale”, ne-a spus cititoarea noastră.Zi cu noroc şi pentru Iulia Patachie (82 de ani) din Bucureşti. Femeia a câştigat 300 de lei la Click!MANIA. „Click! e ziarul meu de suflet şi uite că m-a răsplătit cu un câştig”, ne-a spus pensionara. Cu banii câştigaţi bătrânica vrea să-i ajute pe cei necăjiţi. „Mai ajut câte un vecin care are probleme cu banii”, a conchis cititoarea.

Ai taloane cu super-reduceri!

Click!MANIA pune în joc şi lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop şi Walkmaxx. Astfel, în fiecare zi poţi câştiga produse din gama celor menţionate mai sus. Mai exact, lozul tău norocos va trebui să conţină gama din care face parte produsul, o serie unică şi reducerea de care beneficiezi. Dacă ai găsit lozul pe care scrie DORMEO 40% REDUCERE verifică produsul Dormeo la care se aplică reducerea în pagina de regulament şi sună în aceeaşi zi pentru achiziţionarea produsului. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. Câştigătorul va trebui să comunice seria unică de pe clapeta lozului pentru verificarea acestuia de către operatorul Studio Moderna, apoi să comande produsul și va beneficia de reducerea respectivă. Dacă aţi sunat la numărul respectiv şi a fost ocupat, staţi liniştit. Operatorii partenerului nostru, Studio Moderna, vă vor contacta şi după ora 21.00, chiar şi a doua zi.

Alegeţi saltele cu spumă cu memorie

Se poate afirma cu siguranţă că cele mai multe persoane care dorm pe saltele din spumă vâscoelastică declară după câteva zile: „Mă odihnesc extraordinar de bine de când dorm pe salteaua cu spumă cu memorie”. Motivele?

Spuma vâscoelastică se adaptează corpului dumneavoastră, fără a exercita presiune în timpul somnului. Mulţi utilizatori ai spumei cu memorie confirmă că dormitul pe o saltea din spumă vâscoelastică ameliorează durerile, în special durerile de spate, şold, gât şi umeri.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net