"Click!MANIA e cel mai tare concurs"

Ultima actualizare:

    Viorel Panait (36 de ani)  îşi doreşte să câştige una  din cele două maşini puse la bătaie de Click!MANIAFotografii: ROBERTO SĂLCEANU
Viorel Panait (36 de ani) îşi doreşte să câştige una din cele două maşini puse la bătaie de Click!MANIAFotografii: ROBERTO SĂLCEANU

A început nebunia! Ieri, chioşcurile de ziare au fost asaltate de cititorii Click!, care au vrut să-şi încerce norocul la cel mai tare concurs al primăverii.

Ca-n fiecare zi, bucureşteanul Viorel Panait (36 de ani) s-a oprit în drumul spre serviciu la chioşcul de ziare să-şi cumpere ziarul preferat.

„Cel mai tare ziar trebuie să aibă şi cel mai tare concurs. Am jucat mereu la Click!MANIA şi tot râvnesc la o maşină! O să iau lozuri până în ultima zi, poate-poate iau premiul cel mare”, ne-a spus entuziasmat tânărul, care lucrează ca operator. 

V-am pregătit premii de peste 520.000 de lei

Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu maşini, telefoane, bani, oale de bucătărie şi multe alte surprize. Sunt în joc: două super maşini Honda Civic în valoare de 96.477 de lei fiecare, zece premi a câte 5.000 de lei, 45 de premii a câte 1.000 de lei, 350 de premii a câte 300 de lei, 50 de telefoane Allview, 50 de Alcatel, 126 de seturi de două oale cu semi-presiune Delimano, 6.000 de DVD-uri “American Hustle”. 

Ai taloane cu super-reduceri!

Click!MANIA pune în joc 2.770.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. Astfel, în fiecare zi poţi câştiga produse din gama celor menţionate mai sus. Mai exact, lozul tău norocos va trebui să conţină gama din care face parte produsul, o serie unică şi reducerea de care beneficiezi. Dacă ai găsit lozul pe care scrie DORMEO 40% REDUCERE verifică produsul Dormeo la care se aplică reducerea în pagina de regulament şi sună în aceaşi zi pentru achiziţionarea produsului. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. Câştigătorul va trebui să comunice seria unică de pe clapeta lozului pentru verificarea acestuia de către operatorul Studio Moderna, apoi să comande produsul şi va beneficia de reducerea respectivă. Azi poţi beneficia de reduceri la pilote, oale cu strat ceramic, pantofi sport şi fierăstraie electrice portabile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net