Click!MANIA: "Cu banii câştigaţi o să-mi cumpăr o bicicletă!"

Ultima actualizare:

    Steluţa Ganea a câştigat 300 de lei la cel mai tare concurs al primăveriiFoto: click!
Steluţa Ganea a câştigat 300 de lei la cel mai tare concurs al primăveriiFoto: click!

Cel mai tare concurs al primăverii face zilnic sute de români fericiţi. Steluţa Ganea (36 de ani) se numără şi ea printre norocoşi, după ce a pus mâna pe un loz de 300 de lei.

„Asta da bucurie! Acum că vine vara o să-mi cumpăr o bicicletă ca să fac sport şi să mă plimb prin natură! Ador drumeţiile pe două roţi”, ne-a spus cititoarea care este cofetar.

Şi Dan Profeanu (52 de ani) a nimerit un loz câştigător. „Cine nu joacă, nu câştigă! Aşa e şi cu Click!MANIA. Cine nu ia ziarul, nu pune mâna pe premii! Eu îl cumpăr zilnic şi tot aştept să iasă maşina aia frumoasă. O să cumpăr Click! până dau de lozul cu cel mare. Dar uite că până atunci am nimerit nişte bănuţi”, ne-a spus bărbatul, care a câştigat 300 de lei.

Cu premiul de la Click!MANIA, bucureşteanul, care lucrează ca instalator, îşi va scoate soţia în oraş. “Ieşim la restaurant, că anul ăsta împlinim 15 ani de căsnicie”.

Lozul Click!MANIA i-a adus lui Dan Profeanu 300 de lei
Lozul Click!MANIA i-a adus lui Dan Profeanu 300 de lei

Ai taloane cu super-reduceri!

Click!MANIA pune în joc şi lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop şi Walkmaxx. Astfel, în fiecare zi poţi câştiga produse din gama celor menţionate mai sus. Mai exact, lozul tău norocos va trebui să conţină gama din care face parte produsul, o serie unică şi reducerea de care beneficiezi.

Dacă ai găsit lozul pe care scrie DORMEO 30% REDUCERE verifică produsul Dormeo la care se aplică reducerea în pagina de regulament şi sună în aceeaşi zi pentru achiziţionarea produsului. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00.

Câştigătorul va trebui să comunice seria unică de pe clapeta lozului pentru verificarea acestuia de către operatorul Studio Moderna, apoi să comande produsul şi va beneficia de reducerea respectivă. Dacă aţi sunat la numărul respectiv şi a fost ocupat, staţi liniştit. Operatorii partenerului nostru, Studio Moderna, vă vor contacta şi după ora 21.00, chiar şi a doua zi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net