«Click!MANIA are cele mai tari premii»

Ultima actualizare:

    Lozul norocos i-a adus lui Marius Alexandru Gâlbă un telefon nou- nouţ
Lozul norocos i-a adus lui Marius Alexandru Gâlbă un telefon nou- nouţ

V-am promis mii de premii şi ne ţinem de cuvânt. În fiecare zi, cititorii noştri fideli ne vizitează la redacţie cu lozuri câştigătoare. Ieri, am făcut cunoştinţă cu Marius Gâlbă, care a câştigat un telefon, şi cu Laurenţiu Ionescu, care s-a ales cu un set cu ibric şi râşniţă electrică.

Marius Alexandru Gâlbă (28 de ani) spune că preferă să citească Click! de pe telefon şi rareori cumpără ziarul. „E mai uşor acum cu telefoanele astea inteligente să fii la curent cu tot ce se întâmplă în jur. Nu prea mai cumpăr ziare şi prefer să citesc online ce mă interesează. Dar uite că dacă nu aş fi luat Click!, acum nu aş fi avut un telefon nou-nouţ. Este primul câştig şi mă bucur mult. Aveţi cele mai tari premii, aşa că de acum o să cumpăr ziarul mai des. Telefonul îl voi păstra, pentru că este norocul meu”, ne-a spus bucureşteanul. Laurenţiu Ionescu a nimerit şi el un loz câştigător. Pensionarul de 75 de ani e cititor fidel de câţiva ani şi spune că citeşte ziarul din scoarţă-n scoarţă. „Îmi plac paginile de Monden, Politică şi Externe. Aş vrea în schimb să mai citesc câte ceva şi despre literatură”, ne-a spus bucureşteanul. Lozul Click!MANIA i-a adus un set cu ibric şi râşniţă electrică. „Am mai câştigat cu Click!, dar premii mici. Cine ştie, după setul ăsta, poate nimeresc şi un loz cu bani. Eu beau cafea în fiecare zi, aşa că premiul este util şi va rămâne în familie”, a conchis cititorul nostru. 

Laurenţiu Ionescu a câştigat un set cu ibric şi râşniţă
Laurenţiu Ionescu a câştigat un set cu ibric şi râşniţă

Ţi-am pregătit peste 8.500 de premii

Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu o maşină, telefoane, bani şi multe alte surprize. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, premii în bani (lozuri de 5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane şi tablete performante, carduri de plin de benzină (40 litri), gadgeturi (căşti, baterii externe, mini boxe), mixere Delimano, grătare de exterior Delimano, aspiratoare, seturi cu ibric şi râşniţă, cuptoare de microunde şi mii de alte surprize. Premiile se revendică la numerele de telefon: 0318.603.425, 0318.603.426, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul câștigător. Păstrează ziarul cu lozul lipit pentru intrarea în posesia premiului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net