"Click!MANIA are cele mai tari premii"

Ultima actualizare:

    Dragoş Niţă a câştigat un telefon performant la Click!MANIAFoto: Click!
Dragoş Niţă a câştigat un telefon performant la Click!MANIAFoto: Click!

Ziua şi câştigătorii la Click!MANIA. Cel mai iubit concurs din presă premiată zilnic sute de cititori fideli. Norocoşii s-au ales cu bani, telefoane, vase de bucătărie, seturi de plajă sau reduceri la produse extrem de utile.

A câştigat cu ziarul preferat un telefon mobil de ultimă generaţie. În ziua norocoasă, familia lui Niţă a trecut ziarul Click! din mână-n mână. „L-am citit eu, apoi soacră-mea şi pe urmă fiul meu. El a descoperit că e un ziar câştigător. Lui o să îi rămână telefonul de la voi. Ne place foarte mult Click!, că este un ziar complet, uşor de citit, pentru toată lumea. Îl citeşti cu plăcere indiferent de vârstă pe care o ai”, spune Dragoş Niţă.

Bucureşteanca Elena Gheorghe (65 de ani) cumpără Click! în fiecare zi şi este una dintre cititoarele noastre fidele care a câştigat 300 de lei. „Citesc tot ziarul cap-coadă şi sunt tare mulţumită de informaţiile pe care le găsesc în el. Fac şi integramele şi rebusul şi când am timp mai încerc şi câte o reţetă”, ne-a spus femeia. Cu cei 300 de lei, banii câştigaţi la Click!MANIA spune că va mai plăti din facturi şi va avea o lună mai uşoară. 

Lozul norocos i-a adus Elenei Gheorghe 300 de lei
Lozul norocos i-a adus Elenei Gheorghe 300 de lei

Surpriza Click!MANIA: ai dublă şansă de câştig!

Dragă cititorule, începi săptămâna cu şansă dublă de câştig la Click!MANIA. Mâine, ziarul Click! îţi aduce nu unul, ci două lozuri Click!MANIA. Două tichete de concurs, de două ori mai multe şanse să câştigi premii fabuloase. Sunt în joc: o super maşină Hyundai i20, în valoare de 52.380 de lei, lozuri cu bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, vase de bucătărie şi reduceri la produse extrem de utile. Astfel, de acum, în fiecare zi de luni veţi găsi pe prima pagină a ziarului preferat două tichete de concurs.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net