Click! vinde cât restul cotidianelor naționale la un loc

Ultima actualizare:

    Ziarul nostru conduce detașat în topul vânzărilor, conform Biroului Român de Audit
Ziarul nostru conduce detașat în topul vânzărilor, conform Biroului Român de Audit

Cel mai bun prieten al tău rămâne în topul preferinţelor românilor. Ziarul Click! conduce detaşat în topul publicaţiilor din România, conform celor mai recente date publicate de Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT). 

Ziarul pe care îl cumperi în fiecare dimineaţă şi pe care îl ţii acum în mână este cel mai bine vândut şi mai iubit din România. Cotidianul Click! vinde zilnic peste 81.000 de exemplare, aproape dublu faţă de competitorul direct, Libertatea, care abia depăşeşte 45.800 de exemplare vândute. O privire mai atentă la cifrele anunţate de BRAT pentru perioada octombrie-decembrie 2016 ne arată că ziarul nostru vinde chiar mai mult descât cele mai importante cotidiane generaliste la un loc: Libertatea, Evenimentul Zilei şi Adevărul (România Liberă nu a declarat vânzările, iar Gazeta Sporturilor şi Ziarul Financiar sunt publicaţii specializate pe sport, respectiv economie). Click! reuşeşte de aproape nouă ani să fie liderul presei din România.

simeon stalpnicul png

”Reţeta” cu care a ajuns la sufletul cititorilor este amestecul perfect între reportaje exclusive, ştiri incendiare din lumea vedetelor, informaţii utile şi interesante, precum şi concursuri cu premii de top. Click!MANIA, de exemplu, a făcut mii de români fericiţi. Zilnic, lozul de concurs pe care îl găseşti pe prima pagină a ziarului îţi poate aduce o supermaşină, bani gheaţă, electronice, electrocasnice sau reduceri importante la produse de top.Îţi mulţumim, dragă cititor Click!, că alegi să-ţi începi ziua cu noi! Îţi promitem că nu te vom dezamăgi!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net