«Am câştigat cu Click! mai mult decât pensia pe o lună!»

Ultima actualizare:

"Nu-mi vine să cred! E prima dată în viaţă când câştig un premiu. Dar concursul vostru mi-a inspirat încredere. Şi bine am făcut că am jucat. Nu mă aşteptam să câştig chiar din prima săptămână", ne-a spus, ieri, Ana Prodan (75 de ani). Pensionara din Iaşi are deja planuri mari cu cei 1.000 de lei câştigaţi la Clickmania bingo.

"E un premiu mai mare decât pensia mea pe o lună, care e de 826 de lei. Vreau să fac cumpărături pentru la iarnă, o să avem cămara plină", ne-a mai spus cititoarea noastră, care e de ani de zile fan Click!. Evident, din banii câştigaţi le va face cadouri frumoase şi celor doi băieţi ai ei şi nepoatei sale.

"Jucaţi şi voi la concursul de la Click! pentru că e de super încredere", le transmite ieşeanca cititorilor noştri. Zilnic, sunt în joc super premii la concursul nostru: 500 de lei premiul de linie, 1.000 de lei premiul de bingo, 300 de lei dacă ai seria câştigătoare din ziar, sau 100 de euro la "Extraşansa Kiss FM" dacă îţi înscri talonul pe site-ul postului de radio www.kissfm.ro.

Azi dăm premiul de peste 33.000 lei la seria norocoasă

Nu uita de Seria norocoasă Click!, a cărei valoare creşte cu reporturile zilnice şi care ajunsese ieri la 33.200 lei. Astăzi, la extragerea săptămânală, unul dintre cititorii care a trimis sms va câştiga acest premiu fabulos, la care se adaugă şi reporturile de azi. Şi tu ai o şansă!

Trimite astăzi, până în ora 17.00, la numărul scurt de SMS 1399 cuvântul cheie MANIA urmat de seria tichetului de concurs valabil pentru săptămâna de joc și de numele tău și intri automat la extragerea săptămânală a premiului Seria norocoasă Click!.Costul unui SMS este de 0.3 euro plus TVA, valabil din rețelele Orange, Vodafone și Cosmote. Mai multe SMS-uri, mai multe șanse de câștig!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net