Cine sunt tinerii găsiţi împuşcaţi în barul din Arad! Femeia era mama unui băieţel minor

Ultima actualizare:

    Cei doi tineri aveau 23 de ani Foto: arhivă personală
Cei doi tineri aveau 23 de ani Foto: arhivă personală

O altă crimă pasională, urmată de sinucidere a avut loc cu puţin timp în urmă, de data aceasta la Arad. Miercuri dimineaţă, Rafael Emanuel Neamțiu şi-a împuşcat iubita, după o ceartă, iar apoi şi-a pus capăt zilelor. După acelaşi scenariu s-au derulat şi crimele de la Slatina şi de la Chişinău din urmă cu doar câteva zile.

Crime trase la indigo, în ultimele zile! După cazul infirmierului de la Slatina, care şi-a ucis iubita, asistentă la spital, şi apoi s-a sinucis şi cel al Anastasiei Cecati, ucisă de medicul stomatolog Alexei Mitachi la Chişinău, poliţiştii arădeni au făcut şi ei o descoperite macabră. Miercuri, oamenii legii au găsit într-o cafenea, trupurrile a doi tineri de 23 de ani.  Potrivit presei locale, Rafael Emanuel Neamţiu, angajatul unei pizzerii din Ineu, s-a dus să-şi vadă iubita, pe Gabriela Luca, dar discuţiile lor au degenerat şi s-a ajuns la crimă. Tânărul a scos arma și a împușcat-o pe cea care susţinea că o iubeşte, apoi s-a sinucis folosind aceeași armă. Polițiștii efectuează cercetări la faţa locului.


    Rafael a împuşcat-o pe Gabriela, apoi s-a sinucisFoto: arhivă personală
Rafael a împuşcat-o pe Gabriela, apoi s-a sinucisFoto: arhivă personală

Ipoteza luată în considerare, în acest moment, după efectuarea primelor cercetări, este cea a omorului, urmat de sinuciderea autorului. "Fapta a fost săvârșită cu o armă de vânătoare confecționată artizanal și deținută ilegal”, a declarat comisarul șef Adrian Șimon, șeful Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad pentru specialarad.ro.Tânăra, în vârstă de 23 de ani, a fost împușcată de mai multe ori de iubitul ei – care ulterior s-a sinucis, împușcându-se în zona gâtului. Gabriela Luca avea tot 23 de ani şi lucra la Şilindra într-o cafenea din Târnova. Ea era mama unui băieţel minor dintr-o relaţie anterioară.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net