Cine este iubita lui Dan Şova. Deputata a fost şcolită de Liviu Dragnea

Ultima actualizare:

    Cine este iubita lui Dan Şova. Cătălina şi politicianul formează din nou un cuplufoto: Alex Muscaliu
Cine este iubita lui Dan Şova. Cătălina şi politicianul formează din nou un cuplufoto: Alex Muscaliu

După ce a învăţat politică de la Liviu Dragnea, Cătălina Ştefănescu (27 de ani), femeia care i-a sucit minţile lui Dan Şova, a devenit cea mai tânără deputată din Parlametul României. Totul se întâmpla în urmă cu trei ani, însă de atunci, mezina social-democraţilor a făcut un salt uriaş în carieră. Puţini ştiu cine este iubita lui Dan Şova şi cum a ajuns ea din funcţia de consultant la o fermă direct la Camera Deputaţilor.

Până să devină iubita lui Dan Şova, Cătălina Ştefănescu s-a îndrăgostit de un alt coleg de partid. Tânăra a fost cuplată câteva luni cu Vlad Cozma, cu care se pare că a avut o relaţie de câteva luni. Totul s-a terminat între ei când alesul prahovean a intrat în vizorul procurorilor, fiind cercetat penal pentru trafic de influenţă. Atunci, Cătălina s-a reorientat şi a ajuns să fie iubita lui Dan Şova, fostul ministru al transporturilor. 

Cine este iubita lui Dan Şova. Cătălina a lucrat la o fermă de vaci

Nu doar în viaţa sentimentală a făcut schimbări. Cătălina Ştefănescu a avut o ascensiune fulminantă şi în lumea politică. Acest lucru a ridicat multe semne de întrebare şi pe bună dreptate. În nici doi ani, iubita lui Dan Şova a ajuns din funcţia de consilier în limbi străine aplicate la ferma de vaci Dona, din satul Segarcea Deal (firma fiind condusă de Mihai Slăvescu Putineanu, finul şi fostul director de cabinet al lui Liviu Dragnea, secretar general PSD), la comisia de învăţământ, iar mai apoi în cea juridică, disciplină şi imunităţi. Ţinând cont că, în ultimii ani, DNA-ul arestează din ce în ce mai mulţi parlamentari, această comisie este foarte  importantă. Aici se dau avize pentru începerea urmăririi penale a parlamentarilor si se aproba arestarea acestora.

Cine este iubita lui Dan Şova. Tânăra nu vrea să iasă la pensie în Parlament

Cine este iubita lui Dan Şova. Tânăra deputată a intrat în Parlament la 26 de ani
Cine este iubita lui Dan Şova. Tânăra deputată a intrat în Parlament la 26 de ani

Cătălina Ştefănescu a absolvit facultatea de limbi străine (secţia engleză-rusă-portugheză), a studiat în afara graniţelor, iar apoi şi-a depus CV-ul la o firmă agricolă din Alexandria. Tânăra s-a născut la Râmnicu Vâlcea, trăieşte în Bucureşti şi reprezintă în Parlament o parte din populaţia Teleormanului, ea fiind înscrisă la alegeri pe listele din acest judeţ. Iubita lui Dan Şova este membră PSD din 2008. Deşi oricine şi-ar fi dorit să ajungă să ocupe un scaun de deputat, Cătălina Ştefănescu susţine că nu se vede prea mult timp în Parlament. "Nu mă văd ieşind la pensie din asta. Dacă peste patru ani voi vedea că cetăţenii sunt dezamăgiţi, nu o să mai candidez. Nu mă sperie lipsa unui loc de muncă. Am experienţă, peste patru ani o să am şi mai multă. De fapt, eu ştiu deja ce-mi doresc, dar nu o să vă spun. Şi nu are legătură cu locul de parlamentar. Locul ăsta nu este neapărat ceva pentru care mă lupt în momentul de faţă", declara iubita lui Dan Şova pentru Adevărul. 

Cine este iubita lui Dan Şova. Deputata a fost voluntar la Crucea Roşie

Cătălina Ştefănescu a început să lucreze de tânără. A făcut voluntariat la Crucea Roşie, organizaţie condusă în judeţul Vâlcea de mama ei, Cristiana Barbu. Aceasta din urmă este membră PSD Vâlcea şi a fost numită în trecut la şefia Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, de către premierul Victor Ponta. De când a intrat în Parlament, viaţa ei s-a schimbat. A fost pe punctul de a se mărita în septembrie cu Dan Şova, însă politicianul a anulat totul în această primăvară. El şi-a motivat decizia explicând că presiunea la care a fost supus şi problemele legale l-au adus cu nervii la pământ. De curând cei doi şi-au mai dat o şansă. 

Cine este iubita lui Dan Şova. Cătălina a suferit un grav accident de circulaţie

Cine este iubita lui Dan Şova. Cei doi politicieni s-au împăcat recent
Cine este iubita lui Dan Şova. Cei doi politicieni s-au împăcat recent

Recent, cei doi "porumbei" au fost surprinşi de fotoreporterii Click! din nou împreună. Ipostazele tandre i-au mirat până şi pe apropiaţii celor doi care nu mai sperau într-o împăcare. Se pare că politicianul şi iubita lui au revenit la sentimente mai bune de câteva săptămâni. În aceeaşi perioadă a anului trecut, iubita lui Dan Şova trecea prin momente cumplite. Ea a suferit atunci un accident grav de maşină, iar politicianul i-a fost alături atât în perioada de spitalizare, cât şi în cea de recuperare. La rândul ei, Cătălina i-a fost alături lui Dan Şova în timpul celor două cereri de ridicare a imunităţii dezbătute în Parlamentul României. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net