Cine este Dan Condrea?

Ultima actualizare:

Numele lui Dan Condrea era necunoscut opiniei publice până când a izbucnit scandalul dezinfectanților diluați pentru spitale. Laura, fost soție, spune că au divorțat în urma unui proces lung și dureros, că soțul ar fi bătut-o și i-ar fi furat o firmă.

Se cunosc puține lucruri despre viața patronului Hexi Pharma, deși era un om foarte băgat. Născut în 1975, Dan Alexandru Condrea a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti în 1999 și are un MBA la Academia de Studii Economice.

A devenit patronul Hexi Pharma, companie despre care Euractiv afirmă că a fost înființata de tatăl său, Virgiliu Condrea, fost președinte al Colegiului Farmaciștilor - Filiala București.

Dan Condrea a fost căsătorit cu medicul Marilena-Laura, dar a divorțat în 2011, pe când fetița lor avea 5 ani. Potrivit lui Cătălin Tolontan, fosta soție l-a acuzat că a bătut-o și că i-ar fi furat o firmă. Se pare că fosta soţie l-ar fi turnat la DNA, în scandalul dezinfectanţilor diluaţi.

În mod bizar, procesul de divorț s-a încheiat în favoarea lui Dan Condrea în sensul că a primit în custodie fetița, iar fost soție (actualmente Georgescu) ar fi fost obligată să îi plătească o pensie alimentară de 3.000 de euro în fiecare lună.

După lungi demersuri, Laura Georgescu (fostă Condrea), a reușit să obțină dreptul de a-și vedea fetița două weekend-uri pe lună și în vacanțele școlare.

În ultimii ani, Uliana Ochinciuc, o moldoveancă de peste Prut, 32 de ani era iubita lui Dan Condrea.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net