Cine ar fi crezut asta? Alina Bica, partenera lui Cocoș

Ultima actualizare:
Dorin Cocoş este fostul soţ al Elenei Udrea
Dorin Cocoş este fostul soţ al Elenei Udrea

Alina Bica nu este prietena foarte bună a Elenei Udrea, ci și o apropiată a lui Dorin Cocoș. Cel puțin asta spun surse judiciare, care o acuză pe șefa DIICOT că a făcut afaceri ilegale cu fostul soț al blondei de la Cotroceni.

 Premierul Victor Ponta declara în 2012 că șefa structurii ar fi primit ilegal de la ANRP 150 de milioane de euro, despăgubire pentru câteva terenuri din Ilfov. Totodată, Alina Bica ar fi primit, prin interpuşi, un teren în Snagov, pe care ulterior l-ar fi vândut, iar o parte din bani ar fi ajuns la Dorin Cocoş.


    Dorin Cocoş este fostul soţ al Elenei Udrea
Dorin Cocoş este fostul soţ al Elenei Udrea

Asta pentru înlesnirea aprobării de către comisia din Autoritatea Națională de Retrocedare a Proprietăților (ANRP) a dosarului lui Gheorghe Stelian, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Șefa DIICOT a fost reţinută de DNA, azi noapte, pentru abuz în serviciu, după ce Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP din care actualul procuror-şef al DIICOT a făcut parte, a acordat, în 2011, o despăgubire pentru un teren supraevaluat din Capitală.

În acelaşi dosar, procurorii anticorupţie au pus în mişcare acţiunea penală şi i-au reţinut pentru 24 de ore pe Lăcrămioara Alexandru şi pe Dragoş Bogdan, care, alături de Bica, au făcut parte din Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP. Este pentru prima dată când CSM îi sare pe judecători și dă aviz în cazul Alinei Bica doar pentru arest la domiciliu.

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net