Cinci răniți în accidentul din Buzău, transportați la Bucureşti

Ultima actualizare:

    Un autocamion plin cu cherestea s-a răsturnat peste un microbuz
Un autocamion plin cu cherestea s-a răsturnat peste un microbuz

Un accident cumplit s-a produs duminică noapte pe E 85, în județul Buzău. Trei oameni au murit, iar 11 au fost răniți, după ce un autocamion s-a răsturnat peste un microbuz. Cinci dintre răniți au fost transportați cu răni grave la spitale din Bucureşti, în timp ce alte trei persoane au fost externate, anunță Mediafax.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, George Crețu, șoferul autocamionului și alte două persoane au fost externaţi după ce medicii au decis că viața nu le este pusă în pericol.

Alte cinci persoane aflate în microbuzul care staționa pe marginea drumului pentru remedierea unei defecțiuni la motor au fost transportate la Spitalul de Urgență Floreasca, la Spitalul Pantelimon și la Spitalul Bagdasar-Arseni cu ambulanța de transport victime multiple, trimisă din județul Ilfov în sprijinul pompierilor buzoieni și cu o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță Buzău.

Conform sursei citate, alte trei persoane au rămas internate în județul Buzău, una la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat și două la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Celelalte trei persoane care au rămas încarcerate în microbuz au fost scoase dintre fiarele contorsionate după ce la locul accidentului a ajuns o macara de mare tonaj care a ridicat autotrenul încărcat cu cherestea care se răsturnase peste microbuz.

Accidentul s-a produs, duminică noapte, pe DN 2 (E 85), la ieșirea din Râmnicu Sărat spre Focșani şi s-a soldat cu trei morţi şi 11 răniţi.

Prefectul judeţului Buzău, George Sava, declara că în microbuzul peste care s-a răsturnat un autocamion plin cu cherestea se aflau handbaliști de la Târgovişte, în urma accidentului trei persoane pierzându-şi viaţa, iar 11 fiind rănite, una dintre acestea fiind șoferul autocamionului care s-a răsturnat peste microbuzul cu handbalişti.

Martori aflaţi în trafic la momentul producerii accidentului declarau că șoferul microbuzului ar fi oprit pe marginea drumului după ce ar fi sesizat o problemă la motor, iar şoferul autocamionului nu l-ar fi văzut la timp, autovehiculul de mare tonaj lovind violent maşina cu handbalişti şi târând-o zeci de metri până într-un șanț de pe șosea, pe sensul dinspre Focșani spre Buzău.

Martorii susțineau că, în momentul în care a coborât din autocamion și a văzut ce s-a întâmplat, șoferul mașinii încărcate cu lemne a leșinat, fiind preluat de o salvare SMURD și transportat la spital.

Trei persoane erau încarcerate în microbuzul peste care era răsturnat autocamionul cu lemne, cei trei fiind decedați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
trandafiri pixabay jpg
Facerea Adam Capela Sixtina Michelangelo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net