Chirurgul Leon Dănăilă, primul pe lista PNL București pentru Senat

Ultima actualizare:

    Leon Dănăilă este cratorul școlii românești de neurochirurgie vasculară
Leon Dănăilă este cratorul școlii românești de neurochirurgie vasculară

Surprize pe listele PNL la București. Profesorul universitar Leon Dănăilă, medic primar neurochirurgie, va deschide lista de candidați a PNL București pentru Senat, au confirmat surse liberale pentru digi24.ro. Adriana Săftoiu este primul candidat pentru Camera Deputaților, secondată de ex-ministrul Eugen Nicolăescu.

Născut în 1933 și absolvent al Facultății de Medicină din Iași și al Facultății de Filosofie-Psihologie din București, Leon Dănăilă este cel care, în 1981, a înființat prima secție de neurochirurgie vasculară și microneurochirurgie vasculară din România. Medicul lucrează în Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare București, pe care l-a și condus, ca director general adjunct, în perioada 1995-2004.

Spre deosebire de lista de candidați pentru Senat, cea pentru Camera Deputaților are pe primele poziții doar oameni politici, începând cu prim-vicepreședintele PNL București, Adriana Săftoiu, și continuând cu fostul ministru al Sănătății Eugen Nicolăescu.

Pe locuri eligibile mai sunt plasați deputatul Ovidiu Raețchi și președinta femeilor PNL, fosta șefă a Autorității pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice Cristina Trăilă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net