Charles Aznavour, supershow la Romexpo

Ultima actualizare:

Cunoscut ca Frank Sinatra al Franţei, Charles Aznavour este cel mai valoros şi apreciat artist francofon al tuturor timpurilor. Cu zeci de premii la palmares atât în lumea muzicii, cât şi în cea a filmului, artistul porneşte în ultimul său turneu din carieră. Acesta include şi Bucureştiul, unde va susţine un supershow sâmbătă, 20 februarie, de la ora 19.00, la Romexpo. Cel mai ieftin bilet costă 260 de lei şi cel mai scump ajunge la 575 de lei.

E timpul să ascultăm «Povestea ghiocelului»

Teatrul Zurli revine la Teatrul de pe Lipscani cu „Povestea ghiocelului”, una foarte frumoasă despre cum două fetiţe ajută Ghiocelul şi salvează Primăvara. „Albinuţa”, „Azi am să-ncrestez în grindă” sau „Vine vine primăvara” sunt doar câteva dintre momentele extrem de atractive din spectacol. Muzica, dansurile, jocurile şi interactivitatea sunt ingredientele pe care Trupa Zurli le foloseşte aici. Spectacolul are premiera sâmbătă, 20 februarie, de la ora 11.00, la Sala Mare, preţul unui bilet fiind de 30 de lei. 

Pavel Bartoş, un soldat simpatic

19 februarie este o zi extrem de importantă pentru îndrăgitul actor Pavel Bartoș. Pe când la televizor începe cel de-al şaselea sezon al emisiunii „Românii au talent”, el urcă pe scena Teatrului Odeon, unde are loc premiera spectacolului Svejk. Aici, Bartoş va intra în pielea personajului principal, simpaticul soldat Svejk, și va aduce pe scenă momente memorabile și pline de umor. „E un rol pe care mi-l doream şi la care visam de vreo 10 ani. Sunt fericit să am alături de mine actori ca Alexandru Papadopol, Dorina Lazăr, Marius Damian şi mulţi alţii”, spune el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net