A cerut tochitură la restaurant. Ce a primit l-a traumatizat

Ultima actualizare:

    (Foto: Arhivă)
(Foto: Arhivă)

Un bărbat susţine că s-a trezit cu un gândac în farfuria cu tochitură, la un restaurant din Constanţa. Omul spune că s-a enervat atât de tare încât a vrut să plece fără să mai plătească, dar că agenţii de pază l-au obligat să achite nota.

"Tochitură dobrogeană cu mămăligă, ou şi gândaci", acesta este felul de mâncare pe care un constănţean spune că l-a găsit în farfuria unui restaurant din oraş, potrivit Reporterntv.

Bărbatul spune că a refuzat să i se schimbe mâncarea cu un alt fel şi ar fi încercat să plece fără să plătească, însă a fost reţinut de paza localului care l-ar fi obligat să achite nota.

"Când mi-a fost adusă comanda, după ce am apucat să gust puțin din ea, am observat că în mălaiul din mămăliguța cu tochitura dobrogeană erau mai multe insecte. Atitudinea angajaților, după ce le-am sesizat acest aspect, a fost de genul «Ok, mai așteptați 10 minute. O să vă aducă altă porție», le-am spus că nu mai vreau să mănânc o altă porție, atunci au apărut în secunda doi cu bonul pe care erau trecute toate produsele, inclusiv tochitura dobrogeană", a povestit tânărul.

Bărbatul, care venise la restaurant împreună cu soția lui, susține că, imediat ce a văzut gândacul în farfurie, i-a pierit pofta de mâncare și a vrut să plece.

"Bineînțeles că nu vreau să achit nota de plată, dată fiind situația, au chemat agenții de pază ai localului, mi-au cerut în mod imperativ să achit nota de plată că altfel nu pot părăsi locația și într-un final a trebuit să achit nota de plată ca să pot ieși din restaurant", a adăugat bărbatul, potrivit romaniatv.net.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net