Centrul Capitalei, paralizat pe 1 iunie de greva profesorilor

Ultima actualizare:

    Organizatorii protestului profesorilor estimează că la acțiune vor participa aproximativ 15.000 de cadre didactice
Organizatorii protestului profesorilor estimează că la acțiune vor participa aproximativ 15.000 de cadre didactice

Peste 15.000 de profesori protestează miercuri, de 1 iunie Ziua Copilului, în fata Guvernului. Potrivit digi24.ro, sindicalistii cer salarii mărite cu 10 la sută, de la 1 august, dublu fata de cât le-a oferit ministrul.

Traficul rutier va fi restricționat miercuri in Piata Victoriei din Bucuresti, pentru protestul sindicaliștilor din educație. Aceștia au primit de la primărie aprobare pentru un miting și un marș.

Astfel, începand cu ora 9:00, se va devia traficul rutier pe Șos. Kiseleff, între str. Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei. Circulatia in Piata Victoriei va fi resistematizata prin asigurarea traficului rutier pe doua benzi de circulatie pe sens, in fata Guvernului, intre bd. Aviatorilor si Calea Victoriei, respectiv bd. Lascar Catargiu.

Restricții vor fi impuse traficului și în Piata Victoriei, relatia str. Buzesti - bd. Nicolae Titulescu catre Calea Victoriei, respectiv catre bd. Lascar Catargiu (restrictia se va mentine pana la finalizarea activitatii). Pe str. Paris traficul va fi directionat doar catre bd. Aviatorilor, iar pe breteaua Iancu de Hunedoara - doar catre bd. Aviatorilor.

Incepand cu ora 12,30 se va restrictiona gradual traficul rutier de pe traseul de deplasare a marsului, precum si pe strazile care acced in acestea.

Politistii recomanda urmatoarele rute alternative: Piata Presei Libere - bd. Kiseleff - Piata Arcul de Triumf - Piata Charles de Gaulle - Calea Dorobantilor - sos. Stefan cel Mare; Piata Presei Libere - Piata Montreal - bd. Marasti - bd. Ion Mihalache - Piata Victoriei.

Brigada Rutiera solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zona in aceasta perioada si sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera si ale politiei locale, precum si sa foloseasca rutele ocolitoare.

Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate si semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, dupa o temeinica asigurare si sa nu stationeze pe partea carosabila.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net