Skrillex cântă în România pe 1 mai. Află unde și prețul biletului

Ultima actualizare:

    Skrillex va susține concertul din România în cadrul festivalului The Missionfoto: Getty
Skrillex va susține concertul din România în cadrul festivalului The Missionfoto: Getty

Sonny Moore, cunoscut sub numele de Skrillex, va susţine un concert în premieră în România, pe plaja Complexului Enigma Beach din Mamaia, în cortul The Mission, pe 1 mai, informează un comunicat.

Născut pe 15 ianuarie 1988, în Los Angeles, California, cunoscut pentru cele şase premii Grammy, producţii pentru artişti precum Lady Gaga, La Roux şi Bruno Mars, headliner-ul a peste 300 de show-uri anuale, DJ, cântăreţ şi compozitor, Skrillex are peste 10 milioane de single-uri vândute în întreaga lume, reinventând dubstepul şi modelându-l într-un stil personal, incluzând în acest amalgam de la dub, drum-and-bass şi speed garage până la techno, se arată în comunicatul citat, preluat de Mediafax.

Prima piesă a celebrului DJ, peste 23 de milioane de vizualizări pe Youtube

Startul în cariera solo l-a dat piesa "My Name is Skrillex", a urmat o altă compoziţie, "Scary Monsters and Nice Sprites", cunoscută în rândul fanilor EDM (Electronic Music Dance), şi apoi "More Monsters and Sprites".

În noiembrie 2011, Skrillex a fost nominalizat la cinci premii Grammy, incluzând la categoria "Best New Artist", fiind premiat pentru "Best Dance/Electronica Album", "Best Dance Recording" şi "Best Remixed Recording, Non-Classical". În acelaşi an a fost numit de MTV artistul Electronic Dance Music al anului.

Biletele pentru concert pot fi achiziţionate la preţul promoţional de 45 de lei (500 de tichete), de pe bilete.ro. La intrarea în spaţiul de concert, biletul va costa 70 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net