Cele trei mame care au bătut un elev au fost reținute

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cele trei femei au agresat un elev de clasa a V-a pe holul unei școli din Constanța. Mama victimei a făcut plângere la Poliție, iar agresoarele au fost reținute.

magini de o violență ieșită din comun au fost surprinse într-o şcoală din Constanța. Două mame sunt filmate în momentul în care îl bat pe un elev de clasa a V-a, la rândul lui reclamat pentru violenţe împotriva colegilor.

Deşi are 14 ani, băiatul a repetat clasa a V-a pentru că până anul trecut a locuit în Siria, la tatăl său, iar studiile făcute acolo nu i-ar fi fost echivalate în România. În plus, potrivit celor de la Inspectoratul Şcolar Constanța ar fi un elev cu probleme. În încăierare, a fost prinsă şi sora lui, o fată de 16 ani, care a încercat să îl salveze.

Declararația elevului atacat: “Eu eram la etajul doi şi vorbeam cu doi băieţi şi, dintr-o dată, una dintre mame a venit prin spatele meu şi m-a lovit cu ceva în cap. Nu am mai văzut nimic, am  căzut pe jos, am crezut că m-au atacat nişte copii, nu mi-am dat seama că erau nişte doamne. Chiar alaltăieri am mers acasă cu mama copilului şi cu el şi râdeam pe drum.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net