Cele mai sexy poze cu Corina! În ipostazele astea sucește mințile tuturor

Ultima actualizare:
Corina super sexy
Corina super sexy

Am strâns cele mai sexy poze cu Corina, numai bune de pus în ramă la cât de fierbinți sunt ipostazele în care a pozat cântăreața.

Corina este o artistă ce are mare grijă de imaginea ei provocatoare, iar de-a lungul timpului a strâns o serie de fotografii incendiare. Am adunat cele mai sexy poze cu Corina pentru a vă delecta privirea.

Imaginea cântăreței a trecut prin multe transformări, însă ea chiar și atunci când a fost gravidă a continuat să fie foarte sexy și să se îmbrace provocator și incitant.

Corina nu s-a temut niciodată să se fotografieze cât mai puțin îmbrăcată. Cele mai sexy poze cu Corina au luat naștere în cele mai ciudate poziții și situații: de la poze normal de ședință foto până la selfie-uri în cadă sau fotografii chiar de Paște făcute, la picnic, topless.

Fanii cântăreței îi urmăresc cu atenție postările de pe Facebook și Instagram unde are grijă să pună din când în când câte o fotografie ce le încinge tuturor imaginația și ce primește aprecierea unui număr impresionant de oameni.

Cele mai sexy poze cu Corina - prin nisipul fin de pe plajă

Una dintre cele mai sexy poze cu Corina este făcută în timpul unor filmări pentru un videoclip al ei. Ea a profitat de prezența la mare, vremea bună și hainele minuscule pentru a face și o ședință foto foarte reușită.

Cântăreața își expune partea dorsală
Cântăreața își expune partea dorsală

Cele mai sexy poze cu Corina - în costum de baie

Corina, ședință foto
Corina, ședință foto

Corina nu s-a temut niciodată să pozeze în costum de baie, având ce să arate și cu ce să se mândrească dar și cu ce să le ia ochii și mințile fanilor ei înfocați care îi admiră formele bombate.

Cântăreața se bucură de soare
Cântăreața se bucură de soare

Cele mai sexy poze cu Corina - la plajă

Corina, la filmările unui clip
Corina, la filmările unui clip

Cele mai sexy poze cu Corina - în spatele unui bărbat

Corina are mai multe poze în care apare în ipostaze aproape erotice cu bărbați, în special pentru filmarea unuia dintre clipurile ei unde a pus în aplicare mai multe scheme de yoga care au necesitat nu doar un trup perfect, ci și o pregătire fizică pe măsură. La ambele capitole cântăreața se prezintă impecabil.

Corina cu un sutien transparent
Corina cu un sutien transparent

Cele mai sexy poze cu Corina - sutien transparent

Corina, jucăușă
Corina, jucăușă

Cele mai sexy poze cu Corina - jucăușă

Cântăreața este mereu pusă pe joacă, fie că muncește pentru o piesă, pentru un nou clip, o ședință foto sau pur și simplu se relaxează. Multe poze de-ale ei au făcut istorie pe internet, fiind extrem de apreciate de către fani, poze care au fost făcute chiar de către cântăreață sau apropiații ei în puținul ei timp liber în care se bucură de viață.

De Paște, la picnic
De Paște, la picnic

Cele mai sexy poze cu Corina - Topless la picnic

Corina a făcut furori chiar și de Paște când a postat o fotografie în care pare, și cel mai probabil chiar așa și este, nu are sutien. Ea s-ar părea că a ieșit la picnic și a profitat din plin de vremea bună din weekend-ul trecut și s-a fotografiat împreună cu un iepuraș și ouăle vopsite special de Paște.

Corina și-a păstrat stilul ei sexy chiar și într-o zi cu o așa sărbătoare.

Aproape dezbrăcată
Aproape dezbrăcată

Cele mai sexy poze cu Corina - dezbrăcată la un eveniment monden

Îndrăzneala cântăreței nu cunoaște limite și acest lucru este foarte bun. Ea a îndrăznit să pășească pe covorul roșu la un eveniment monden într-o ținută de scenă extrem de sexy ce pare că e topless, însă în realitate sânii ei sunt acoperiți doar cu o bucată subțire de pânză.

Cântăreața la un pas să își dea chiloții jos
Cântăreața la un pas să își dea chiloții jos

Cele mai sexy poze cu Corina - și dansatoarele ei

La filmarea unui clip, Corina și dansatoarele ei au încins atât de tare atmosfera încât doar un pas a lipsit ca slipul vedetei să fie dat jos. Și nu în orice fel ar fi urmat să fie dat jos, ci chiar cu dinții de către una dintre dansatoarele Corinei.


    Cântăreața la un pas să își dea chiloții josSURSĂ FOTO: debarbati.ro
Cântăreața la un pas să își dea chiloții josSURSĂ FOTO: debarbati.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net