Cele mai controversate momente cu Corneliu Vadim Tudor. Scandaluri în care a fost implicat

Ultima actualizare:

    Cele mai controversate momente cu Corneliu Vadim Tudor au fost filmate şi încă se găsesc pe internetFoto Click!
Cele mai controversate momente cu Corneliu Vadim Tudor au fost filmate şi încă se găsesc pe internetFoto Click!

Corneliu Vadim Tudor a murit luni, 14 septembrie, la Spitalul Militar din Bucureşti după ce a suferit un infarct. Personalitate controversată, deopotrivă apreciat şi hulit, a rămas în memoria poporului român ca fiind o fire acidă. Acesta nu stătea mult pe gânduri şi adesea avea conflicte cu cei care îndrăzneau să se angajeze într-o polemică cu el. Click îţi prezintă cele mai controversate momente cu Corneliu Vadim Tudor.

Viaţa lui Corneliu Vadim Tudor a fost una extrem de agitată. Fire conflictuală, acesta adesea reacţiona când era provocat. mai jos vă prezentăm cele mai controversate momente cu Corneliu Vadim Tudor, o selecţie a unor scandaluri în care Tribunul a fost implicat de-a lungul carierei sale.

Cele mai controversate momente cu Corneliu Vadim Tudor. Scandalul cu Costică Canacheu

Fostul lider PRM, Corneliu Vadim Tudor intra într-o polemică în noiembrie 2014 la postul de televiziune România Tv cu domnul Costică Canacheu, un lider al fostului PDL, pe tema unor presupuse sume de bani care ar fi ajuns în fondurile de campanie ale lui Traian Băsescu.

”Vă vorbește un om care a fost votat de cel puțin 350.000 de oameni duminică, deși scorul nostru a fost mai mare, dar frauda (electorală- n.red.) cea mai mare Blaga a făcut-o”, a spus Vadim.

Canacheu a reproșat moderatorului că ascultă cu evlavie ”niște enormități pe care le spune un domn”. Vadim Tudor s-a dezlănțuit:

- Vadim: Domnule electrician de la seral, măsoară-ți vorbele cu Vadim Tudor.

- Canacheu: Domnule mincinos..

- Vadim: Du-te, domnule, cu mustața aia de frizer, la pensie. Eu ți-am vorbit frumos, băi handicapatule. Canacheu, vezi că te iau și pe tine într-o serie acuma. Sunteți un partid corupt. Nu mai apăra pe tartorul societății românești, Pazvante Chioru'. Vă ia mama dracului de hoți. Ați nenorocit țara. Taci din gură când vorbește Vadim Tudor. Citesc pe fruntea ta cuvântul tău zdup. Să-ți fie rușine Canacheu. Du-te la meseria ta de electrician, după care să vorbești cu Vadim Tudor, imbecilule, a mai adăugat președintele PRM.

Atacurile au continuat, în ciuda intervențiilor moderatorilor:

"Românii nu mai au după ce bea apă și voi vă scărpinați pe burtă", a spus Vadim Tudor. 

Fostul europarlamentar s-a arătat extrem de jignit de afirmația lui Costică Canacheu despre ”execuțiile cu mitraliera pe stadion”.

- Canacheu: Aceleași enormități ca povestea aceea cu mitraliera pe stadion.

- Vadim: Nu-i adevărat. Minți ca un porc. Canacheu, te dau în judecată. N-am zis de nicio mitralieră, pe niciun stadion. Bă, ți-a crescut nasul. Leapădă gravidele când te văd, urâtul dracului. Când am zis eu de mitraliere pe stadioane? Băi Canacheu, ești cel mai mare analfabet din România, după Traian Băsescu.

Cele mai controversate momente cu Corneliu Vadim Tudor. Scandalul cu Capatos şi Oana Zăvoranu

Pe 21 aprilie 2015, C.V. Tudor se afla în platoul emisiunii WowBiz de la Kanal D în postura de invitat, unde a fost chemat să comenteze scandalul dintre Oana Zăvoranu şi mama sa, aflată în acele momente internată la spital. Cum pe Antena 1 în paralel cu emiunea aceasta, Oana Zăvoranu vorbea cu Dan Capatos despre acelaşi subiect şi îl punea la zid pe Tribun, acesta a reacţionat.

"În pauză am aflat că în studio la A1 s-au întâlnit doi sataniști, doi posedați de draci pe care îi ia mama dracu! Pe Dan Capatos, grecul ăsta fără Dumnezeu cu figură de drac și pe parașuta asta de țigani. Minte acest Capatos că eu l-am rugat să imi faca rost de oameni de afaceri să îmi dea mie bani. Tot ce am zis eu a fost să fiu ajutat să îmi vand valorile mari, eu nu am bani furați ca Bănicioiu.Eu am muncit cinstit toată viața mea și le-am făcut ratinguri uriașe. El s-a milogit de mine, este un vierme în fața mea. Va distruge postul A1! Cum îți permiți tu, măgarule, să te iei de Vadim Tudor? Câte clase ai? S-a mințit în emisiunea lui că am încercat să o violez pe ea (n.r. Oana Zăvoranu) în cabinetul meu de la Senat când eram vicepreședinte și eram păzit de SPP. E îndrăcit, demonic!

Arăt eu a om care să închidă ușa cabinetului să o violeze pe una pe care Fane Cârlig o plasa la țigani de la 14 ani? E bine? Eu am intrat în troaca porcilor pentru că am vrut să fac un bine, să înfrumusețez ultimele zile ale unei femei care a dat naștere unei creaturi imfame. De ce se minte în legătura cu mine? Tu îți dai seama, mă, că îți rup sira spinarii, tâmpitule?", a spus Vadim Tudor la WOWbiz.

Cele mai controversate momente cu Corneliu Vadim Tudor. Scandalul cu «Sexy-peremista»

Corneliu Vadim Tudor şi-a ieşit din minţi în emisiunea "Un show păcătos", unde acceptase să răspundă acuzaţiilor pe care i le-a adus Anca Cârcu. Când aceasta a intrat pe nepusă masă în platou, Tribunul a răbufnit. "Băi, la voi se intră ca la Obor? Să nu intri aici, curvo, du-te-n morţii m*-*ii. Te pune SRI-ul să mă provoci, ei te-au trimis!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
foame furculita apetit shutterstock
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net