Cele mai bune idei de pomeni electorale

Ultima actualizare:

    Click! le sugerează parlamentarilor ce legi să mai voteze ca să fie siguri că au succes la alegeriFoto: Mediafax
Click! le sugerează parlamentarilor ce legi să mai voteze ca să fie siguri că au succes la alegeriFoto: Mediafax

Mai sunt 46 de zile până la alegerile parlamentare iar imaginaţia candidaţilor şi a partidelor politice a luat-o razna. În ultima vreme, în Parlament s-au votat scutiri, facilităţi şi cadouri electorale pe care şi iniţiatorii s-au crucit să le vadă adoptate. Pe principiul ”dacă tot e bal, bal să fie”, Click! oferă politicienilor idei de ”minuni electorale”, tocmai bune pentru a seduce minţile poporului care va veni la vot.

Pe principiul ”dacă tot e bal, bal să fie”, Click! oferă politicienilor idei de ”minuni electorale”, tocmai bune pentru a seduce minţile poporului care va veni la vot. 

  • Interzicerea prezervativelor şi încurajarea consumului de al-cool, pentru îmbunătăţirea natalităţii. Legea poate să prevadă şi înfiinţarea unor Camere pentru făcut copii în fiecare intersecţie pentru încurajarea relaţiilor pasagere, pe motivul, ”nu ştii când te ia pasiunea”.
  • Primă de la stat de 2.000 de euro pentru taţi la fiecare al treilea copil. Astfel, bărbaţii ar petrece mai puţin timp prin baruri şi mai mult cu nevestele lor. Tot pentru stimularea natalităţii.
  • Elevii care au împlinit 18 ani îşi vor putea motiva singuri, fiind majori, absenţele de la şcoală. Dacă se îndrăgostesc de o profesoară, îi vor putea semna concediul de odihnă pentru a-şi face de cap împreună.
  • Firmele de medicamente şi spitalele vor oferi facilităţi la medicamente ca la supermarket: fiecare al ”n”-lea pacient va primi perfuzii la 50 la sută, tratamente la 80 la sută, fiecare a zecea pastilă gratuită. 
  • Programul ”Prima internare”. Biletele suportate integral de stat la sanatoriul de nevroze de la Predeal pentru salariaţii care se declară stresaţi de şefi.
  • La serviciu, programul de lucru nu va mai fi nicăieri fix, pe principiul ţi-ai terminat treaba, pleci acasă şi tragi uşa. Peste tot se va putea lucra prin rotaţie de acasă o zi pe săptămână. Unde nu se pot aplica aceste idei se vor mări salariile cu 70 la sută. 
  • Indiferent de locul unde lucrezi, salariaţii vor putea folosi dotările în folos propriu fără restricţie (pe calculatoare se va sta doar pe Facebook, pe birouri se vor putea pregăti legumele pentru ciorba de acasă).
  • În magazine să se poată da orice lucru ”pe caiet”, de la electrocasnice la televizoare, obiecte de menaj etc. Pentru cei care nu pot plăti datoriile, sumele se vor eşalona pentru următoarele 3 generaţii. 
  • Statul să înfiinţeze la primării sau ministere servicii care să se ocupe gratuit, de reparaţii în casele românilor. 
  • Pentru familiile de pensionari, cele cu venituri modeste sau cele care au un program prea încărcat se vor sigura, tot gratuit, servicii de curăţenie, spălarea rufelor sau gătit, de cel puţin două ori pe săptămână.
  • În zonele predispuse la inundaţii, reconstrucţia caselor se va face gratuit, oriunde doreşte sinistratul, după proiectul său. Familia în necaz va fi dusă unde doreşte, pe cheltuiala statului, pe toată durata lucrărilor.
  • Din loc în loc, în intersecţiile din localităţile predispuse la inun-daţii vor staţiona bărci, motopompe şi colace de salvare. 
  • Statul va putea oferi scutiri la plata curentului şi gazelor, pe post de premii la diverse concursuri.
  • Transportul public să fie gratuit între orele 07.00 şi 15.00 şi după ora 19.00. La taxiuri să se poată plăti cu bonuri de masă sau în obiecte.
  • Când temperaturile coboară sub 0 grade, fiecare persoană care a împlinit 18 ani primeşte zilnic un pahar de vin fiert cu scorţişoară.
  • Vara, la temperaturi de peste 34 de grade, nu mai lucrează nimeni. Prin tragere la sorţi, 2.000 de români vor fi trimişi zilnic într-un weekend în Grecia.
  • Fiecare candidat care reuşeşte să ia bacalaureatul primeşte un Iphone de ultimă generaţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net