Cel mai prolific hoţ român va fi eliberat! Mache a pus mâna pe diamante de 5 milioane de euro

Ultima actualizare:

Presa franceză l-a numit "hoţul cu mâini de aur" pe george Ploscaru, zis Mache, atunci când a dat marea lovitură: a furat dintr-un magazin din Paris bijuterii în valoare de 5 milioane de euro.

Românul care a furat bijuterii în valoare de cinci milioane de euro de la Paris a fost arestat, dar acum norocul pare să îi surâdă! George Ploscaru are şanse mari să părăsească închisoarea, după ce a fost pus în libertate printr-o decizie a magistraţilor. Sentinţa nu este, însă, definitivă, iar procurorii au făcut apel! În vârstă de 43 de ani, George Ploscaru a fost arestat în România după ce ofiţeri sub acoperire au aflat că el este autorul mega-loviturii date la casa de bijuterii ”De Grisogono”. Spectaculosul jaf a fost comis în penultima zi a anului trecut, iar românul a plecat din magazin cu bijuterii în valoare de cinci milioane de euro. Pontul cu privire la diamantele de furat l-au avut câţiva cetăţeni sârbi încă din 2015, şi au căutat mult timp o persoană care să facă ”treaba”. George Ploscaru a luat bijuteriile de sub nasul angajaţilor, pe 30 decembrie 2016.

Ploscaru le-a spus,în schimb, judecătorilor că e mândru de jaful comis, demn de filmele cu James Bond. În ultima zi a anului trecut, a făcut programare la un magazin elveţian de bijuterii, cunoscut de bogaţii lumii în Paris unde, îmbracat într-un costum scump, s-a dat drept expert în gemologie, un broker care vrea să evalueze bijuterii pentru un client bogat. A cerut să vadă două diamante brute şi doua inele, care însumau nu mai puţin de 5,2 milioane de euro, iar într-un moment de neatenţie a vânzătoarei a schimbat cutiile cu altele identice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net