Cel mai ascuns proiect artistic al toamnei. Cum va fi premiera de la Circul Globus

Ultima actualizare:

    Momentele de acrobație vor stabili recorduri pentru spectacolele Circului Globus
Momentele de acrobație vor stabili recorduri pentru spectacolele Circului Globus

50 de artiști, decoruri 3 D, numere de jonglerie care vor bate toate recordurile, producători aduși de la Cirque du Soleil, cea mai cunoscută trupă de circ din lume. Sunt ingredientele primului spectacol al stagiunii 2017-2018 a Circului Globus din București, trupa urmând să devină copia europeană a celebrei trupe canadiene. Click! a asistat în premieră la repetițiile pentru ”Reveria”, care va avea premiera pe 15 noiembrie

Click! a aflat că ”Reveria” este gândită ca o poveste de dragoste, un spectacol de acrobație, jonglerie, dans și muzică cu o durată de 120 de minute. Spectacolul se va juca doar în zilele de week-end iar biletele vor costa între 40 de lei și 120 lei. Mai marii Circului Globus au vrut să uimească România cu un act artistic care să ducă prestațiile instituției la alt nivel și care să facă uitate animalele sălbatice, intezise de autorități și au cerut ajutorul celor mai buni: Cirque du Soleil. O trupă cu 5.000 de angajați din care 1300 de artiști (doar patru români), apreciați peste tot în lume.


    La repetiții participă zeci de acrobați și balerini
La repetiții participă zeci de acrobați și balerini

Reporterii noștri au intrat incognito la repetiții și au reușit să surprindă imagini. Pus în fața ”probelor”, Bogdan Stanoevici, directorul Circului Globus, a acceptat să devoaleze mai multe elemente despre culisele premierei. El ne-a dezvăluit că din partea Cirque du Soleil la București au venit trei acrobați, ași pe domeniul lor, care au coordonat elementele de risc din ”Reveria”. Ei sunt: Paul Herzfeld din Franța, Tomasz Wilcosz din Polonia și bomba bombelor, românul Adrian Stan.

”Este un spectacol pentru familii. Nu avem nume mari, nu există vedete. Povestea de dragoste este jucată de 30 de artiști ai circului și 20 de colaboratori. Aceștia din urmă au fost cooptați în distribuție în urma a două preselecții după modelul de la Vocea României”, ne-a spus Bogdan Stanoevici. Am aflat că în spectacol va cânta totuși o vedetă, Sanda Ladoși, care a supravegheat momentele de muzică, în timp ce elementele de dans poartă semnătura lui Edy Stancu.

În sfârșit, pentru copii, va fi pregătită o altă premieră, care se va juca doar în timpul săptămânii. Este vorba de data aceasta despre un spectacol cu animale, cele pe care Circul Globus are dreptul să le folosească în numere de dresură: cai, păsări, câini.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net