Cea mai mare indemnizaţie pentru mame, în vizorul Fiscului

Ultima actualizare:

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) face verificări în ceea ce priveşte cea mai mare indemnizaţie de creştere a copilului, de aproape 160.000 de lei, obţinută de un părinte din Sibiu, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Ministerul Muncii.

"Acea indemnizaţie nu se suspendă, ci nu s-a plătit încă pentru că se fac nişte verificări acolo. ANAF-ul face nişte verificări după care se plăteşte. Ea nu a fost plătită încă, nu e vorba de suspendare, doar că beneficiarul nu a fost în ţară şi când se întoarce, atunci poate fi verificat", a declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din cadrul Ministerului Muncii.

Verificările ANAF vin în contextul în care topul indemnizaţiilor pentru creşterea şi îngrijirea copilului este condus de un părinte din Sibiu, cu venituri lunare de 187.158 lei şi o indemnizaţie de 159.084 lei, venit realizat ca membru asociat sau persoană autorizată să desfăşoare o activitate independentă.

Locul secund este ocupat de o mamă din Bucureşti, cu venit de 110.786 lei şi indemnizaţie de 94.168 lei, din acelaşi tip de activitate, iar pe locul trei este un părinte din Constanţa, cu venituri de 87.874 lei şi indemnizaţie lunară de 74.693 lei.

Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, a declarat, luni seară, că nu se pune problema ca Guvernul să taie sau să plafoneze indemnizaţiile pentru creşterea copilului, precizând că Parlamentul trebuie să schimbe lucrurile, în cazul în care e ceva de remediat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 1391089070 jpg
image
image
image
image
image
image
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
statie de metrou pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net