Cea mai elegantă manichiură pentru Crăciun şi Revelion

Ultima actualizare:

    Foto: www.beautyrevealed.ro
Foto: www.beautyrevealed.ro

Au început planurile pentru ținutele pe care doamnele și domnișoarele vor să le poarte de Sărbători. Ziarul Adevărul vine și cu recomandări pentru o manichiură strălucitoare și elegantă pentru această perioadă.

Pentru eleganţă şi rafinament, experţii recomandă varianta cea mai sigură: manichiura într-o singură culoare. Combinaţiile de mat şi lucios amplifică însă efectul.

Ziarul Adevărul a consultat specialiștii și a aflat recomandări foarte interesante. Astfel, ultima tendinţă în materie de unghii pentru sărbătorile de iarnă este manichiura într-o singură culoare, închisă sau metalică. Se poartă și nuanţele de unghii pastel, nude, roşu, albastru, verde, gri, negru, maro închis, eventual şi cu accesorii simple (pietricele, glitter, fulgi de zăpadă). De asemenea, rămân în tendinţe nuanţele metalizate, mate şi cele oglindă, pe forme naturale, migală, pătrate”, explică, pentru „Adevărul”, Mary Călin, nail stylist.

Negrul şi auriul este combinaţia perfectă pentru manichiura de Revelion, mai spune aceasta.

”Tendinţele de designer arată că poţi opta cu încredere pentru unghiile scurte în formă migdalată, rotundă, pătrată sau ovală, dar şi pentru combinaţii între forme, cu un plus de lungime. Culoarea însă trebuie fie, când vine vorba de sărbători, una vibrantă, în acord cu strălucirea momentului. Argintiul este recomandat pentru efectul de strălucire metalică, negrul «sinistru», culorile foarte închise şi auriul, pentru spectaculozitate, iar clasicul roşul rămâne soluţia asupra căreria ai certitudinea că nu dai greş”, mai spune nail stlylist-ul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net