Ce trecut tulburător a avut criminala de la metrou. A fost internată la psihiatrie

Ultima actualizare:

    Criminala de la metrou a avut un trecut tumultosFoto Captura video
Criminala de la metrou a avut un trecut tumultosFoto Captura video

Magdalena Șerban este principala suspectă în cazul crimei de la stația de metrou Dristor. Femeia bănuită că a comis această crimă este din Craiova și a fost reținută de Poliție pentru 24 ore.

În jurul orei 19:54, o tânără a fost ucisă la stația de metrou Dristor. Alina Ciucu în vârstă de 25 de ani a fost împinsă pe șinele de metrou de o altă femeie de 36 de ani. Conform Adevărul, procurorii Parchetului de lângă Tribunalul București au deschis un dosar penal pentru omor și tentativă de omor pe numele femeii bănuite cp ar fi comis această crimă din Capitală. Acesteia i s-a depus o altă plângere penală în urmă cu câteva ore de câtre o altă femeie care a fost împinspă la rândul ei de Magdalena Șerban, la stația de metrou Costin Georgian. 

„Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, a rezultat că, la data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai intra în staţie. La data de 12.12.2017, în jurul orei 19:54, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni victima a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat ca urmare a leziunilor suferite”, potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de către reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Magdalena Șerban ar fi plecat în urmă cu 8 ani din Craiova, aceasta neavând o relație bună cu familia sa. 

„Magdalena a plecat în urmă cu 8 ani din Craiova, iar de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Ştiu că nu avea o relaţie bună cu familia, iar mama este o persoană foarte retrasă şi nu vorbeşte cu nimeni. Chiar nu îmi vine să cred că a fost în stare de un astfel de gest. Am auzit că înainte să o arunce pe tânăra de 25 de ani sub roţile trenului a mai încercat să facă acelaşi lucru cu o altă tânără, care din fericire a scăpat cu viaţă. În ziua de astăzi sunt multe persoane bolnave psihic care se plimbă pe stradă fără probleme“, a spus un vecin al suspectei.

Criminala în vârstă de 36 de ani ar fi suferit de depresie în Spania, din cauza faptului că în urmă cu opt ani, doi cetățeni spanioli ar fi obligat-o să pozeze indecent și ar fi urcat pe internet fotografiile cu suspecta cazului.

Ulterior, suspecta a fost internată într-un spital de psihiatrie din Spania din cauza depresiei, iar de atunci, aceasta a rupt legătura cu familia sa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net