Ce spune avocatul despre copilul pe care fostul principe Nicolae l-ar avea cu o româncă

Ultima actualizare:

    Prinţului Nicolae i s-a retras titlul regal în urmă cu doi aniFoto: arhivă personală
Prinţului Nicolae i s-a retras titlul regal în urmă cu doi aniFoto: arhivă personală

Copilul pe care fostul principe Nicolae Medforth Mills l-ar avea cu o româncă i-a adus numai probleme. Avocatul Radu Enache a explicat la un post tv că fetiţa de la Braşov este motivul aparent pentru care prinţul a rămas fără titlul de moştenitor. Juristul a adăugat că mama copilului nu a demarat un proces pentru a stabili clar paternitatea fetiţei.

Prinţul Nicolae nu înţelege nici acum exact de ce a fost exclus din ordinea de succesiune a Casei Regale, aşa cum nici nu ştie de ce nu i se permite să-l vadă pe Regele Mihai, bunicul său, aflat pe patul de suferinţă. Avocatul principelul a dat declaraţii la Digi24 în care a explicat care este de fapt adevăratul motiv pentru care clientul lui a fost dezmoştenit.   

"A fost o puternică lovitură pentru el, a fost afectat moral, nu se aștepta. În ceea ce privește motivul invocat în comunicat, de ce a fost scos din ordinea de succesiune, și anume presupusul copil de la Brașov, nu este un motiv real până acum. Pe doamna respectivă am chemat-o la IML București și anul trecut, în septembrie, prin comunicat public, am chemat-o și acum patru luni la IML Cluj. Nu a venit nici la București, nici la Cluj, iar proces de stabilire a paternității dumneaei nu a pornit. Fiind necăsătorită, acțiunea este numai la îndemâna dumneaei, ca reprezentat legal al copilului minor, nu principele Nicolae poate să stabilească acțiunea de stabilire a paternității, ci mama necăsătorită. Dumneaei voia la o clinică particulară. Ținând cont din ce familie provine prințul, cine este, nu l-am sfătuit niciodată să facă acest test la o clinică particulară din Brașov sau alt oraș, mai mult sau mai puțin autorizată. Chiar dacă am fi ajuns la procesul de stabilire a paternității, Judecătoria Brașov ne-ar fi trimis tot la IML București sau Cluj”, a spus avocatul pentru sursa citată, explicând că mama se teme că acest test ar putea fi falsificat la IML Bucureşti.


    Avocatul Radu Enache a explicat cum stau de fapt lucrurile referitor la testul de paternitatefoto: captură video Digi 24
Avocatul Radu Enache a explicat cum stau de fapt lucrurile referitor la testul de paternitatefoto: captură video Digi 24

Potrivit lui Radu Enache, problema partenității copilului pe care l-ar avea fostul prinț este „motivul aparent” al excluderii sale din ordinea de succesiune a Casei Regale. "Motivul real s-ar putea să fie foarte materialist și mai adecvat vremurilor noastre capitaliste. După fostul suveran ar urma custodele Casei Regale să conducă și să administreze Casa Regală, Principesa Margareta. În trecut ar fi urmat Nicolae. Și cel ce administrează Casa Regală administra și un fond imobiliar foarte important, apreciat la minimum 60 de milioane de euro”, a spus avocatul.

Declarația vine după ce mama presupusului copil al fostului principe Nicolae, Nicoleta Cîrjan, a scris pe pagina sa de Facebook că nu a refuzat niciodată să facă testul ADN pentru stabilirea paternităţii, ci doar a cerut să îl facă în două locuri diferite.

„Nu am refuzat niciodată să fac test ADN cu Iris! Tot ce am cerut a fost să îl facem în două locuri diferite (alese chiar şi prin tragere la sorţi). Acum, întrebare de 10 puncte pentru toţi cârcotaşii mei: dacă are intenţii bune referitor la copilul lui, de ce refuză să facă doua teste?", a scris tânăra.

Scandalul în care este implicată Casa Regală s-a declanşat miercuri, când familia regală a transmis, printr-un comunicat de presă, că Nicolae Medforth-Mills a avut o tentativă de violare a domiciliului regelui Mihai, la reşedinţa din Elveţia, unde fostul principe a forţat uşa casei, implicând în incident şase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Regale. El a agresat fizic şi verbal trei persoane, una dintre ele având răni corporale, spunea Casa Regală, precizând că a făcut plângere la Poliţie împotriva acestuia.

Fostul principe a spus că a vrut doar să îşi vadă bunicul şi să-şi ia rămas bun, susţinând că nici măcar în perioada exilului nu au fost despărţiţi şi şi-a exprimat îndoieli în legătură cu faptul că regele Mihai ar fi cel care nu vrea să îl vadă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net