Ce soţie frumoasă are cel mai bogat cioban din România!

Ultima actualizare:

    Vionelia şi Dumitru  formează un  cuplu reuşit
Vionelia şi Dumitru formează un cuplu reuşit

Banii n-aduc fericirea! Greu de crezut, dar soţia celui mai bogat cioban din România a trăit asta pe pielea ei. Şi-a dorit atât de mult o carieră muzicală, însă nici măcar averea soţului ei nu a reuşit s-o ţină pe scenă şi a rămas cu el la stână.

Despre Dumitru Andreşoi a auzit lumea când s-a făcut un clasament al celor mai bogaţi ciobani din România, în 2014. Un hunedorean care a făcut 25 de milioane de euro de pe urma unei turme de 45.000 de mioriţe a apărut pe interval şi a dat clasă mult mai extravaganţilor milionari dâmboviţeni care fac bani din învârtitul unor acte printr-o prestanţă de nota 10.


    Vionelia, pe vremea  când cânta muzică  populară
Vionelia, pe vremea când cânta muzică populară

Surprinzător pentru un cioban, nu? Ei bine, Dumitru Andreşoi este un milionar atipic. Chiar dacă ţine la imaginea lui, nu pune nici un preţ pe lux. De aceea el a ales să doarmă la stână, lângă mioarele lui, într-o cabană modestă.


    Au împreună  doi copii
Au împreună doi copii

Toate bune şi frumoase până când în viaţa lui a apărut o băciţă blondă, cochetă din cale-afară, pe care n-ai vedea-o niciodată nici într-un film al minţii într-un astfel de cadru. Vionelia a înghiţit în sec şi a acceptat să locuiască cu el, având o singură pretenţie. Aceea de a o lăsa să cânte muzică populară. Drept recompensă, repertoriul ei a conţinut foarte multe melodii despre ”bădiţa de la oi”, care să-l ungă pe suflet pe soţul milionar. Minunea nu a durat mult, pentru că, oricât ar fi investit soţul ei în cariera de cântăreaţă, Vionelia n-a avut succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net