Ce sloganuri trăsnite au unii candidaţi!

Ultima actualizare:

    Nicolae State are și el un slogan comic
Nicolae State are și el un slogan comic

Cine zice că în acest an campania electorală e plictisitoare? Unii candidaţi au sloganuri nostime, alţii au lozinci de-a dreptul caraghioase. Toţi promit bunăstare, metrou, parcări, spaţii de joacă.

În acest an, sunt mulţi candidaţi pe care alegătorii nu îi cunosc. Probabil de aceea echipele  de campanie au venit cu sloganuri care să ”sară în ochi”, să atragă atenţia. De pildă, la sectorul 4 din Capitală, candidatul Ovidiu Zară, de la Partidul Mişcarea Liberală (PML), spune că ”toţi te-au minţit, te-au furat, ţi-au promis”. Aşa că sloganul său este scurt: ”Rade-i!”, în timp ce pe poster apare cu o răzătoare în mâini.

La Târgu Jiu, vrea să ajungă primar Nicu State, din partea aceluiaşi partid. E tânăr şi s-a gândit că nu are rost să-i mintă pe oameni. Aşa că le cere ”să ne ajutăm unii… pe mine!”

Radu Liviu este candidatul PSD la Primăria Caracal. Este cunoscut de localnici, de aceea şi-a ales sloganul: ”Un caracalean pentru caracaleni”.

Clipul „Cheamă-l pe Cristi”, devenit viral pe Internet, l-a inspirat pe candidatul PMP la Primăria sectorului 3, Cristian Petrescu. „Ideea a plecat de la acel clip viral binecunoscut în care este strigat Cristi. Sigur că este mai de impact. Am vorbit cu foarte mulţi oameni pe Net, majoritatea tineri, şi le-am explicat că probabil nu am fi avut discuţia respectivă, adică nu ar fi deschis un mesaj al meu dacă nu ar fi văzut acel slogan”, a spus Cristian Petrescu pe Facebook.

Un candidat la Primăria sectorului 5, Valentin Niţu, are un slogan cu textul ”Niţu iubeşte sectorul 5 fix ca tine”.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net