Ce sexy poza fotomodelul şantajist al lui Botezatu!

Ultima actualizare:

    Ştefania  Diaconescu a fost la  preselecţiile  emisiunii  „Next  top model by  Cătălin  Botezatu”
Ştefania Diaconescu a fost la preselecţiile emisiunii „Next top model by Cătălin Botezatu”

Picioare lungi, păr blond, buze senzuale. Plus, elevă în clasa a XII-a la Liceul Teologic din Târgu Jiu. Astea sunt atuurile unei tinere care se voia fotomodel de renume mondial, cu o reputaţie neştirbită. Până marţi (9 februarie), când a fost reţinută pentru şantaj şi înşelăciune.

Ştefania Loredana Diaconescu se poate mândri că, până la vârsta de 19 ani, nu a stat degeaba, ca alte tinere asemenea ei. A prezentat pentru Cătălin Botezatu, Doiniţa Oancea sau Daniel Racovizza, având chiar şi o colaborare cu cântăreaţa Lora. S-a înscris în urmă cu patru ani la preselecţiile show-ului “Next top model by Cătălin Botezatu” şi apoi a participat la evenimentele desfăşurate de Fashion TV.

Celebritatea însă i s-a urcat la cap, cum spune o vorbă din bătrâni. Ştefania a început să chiulească de la şcoală, să vină îmbrăcată sumar, deşi e elevă la Liceul Teologic, să-şi supere colegii şi chiar profesorii. Astfel că s-a ales cu nota 7 la purtare pe primul semestru. Dar micile neplăceri pe care le făcea la şcoală erau „mizilic” pe lângă grozăviile din timpul liber. Poliţiştii au descoperit în urma unei sesizări că tânăra şantaja o elevă în vârstă de 13 ani, cerându-i bani şi bijuterii pentru a nu publica pe reţelele de socializare nişte fotografii indecente cu puştoaica. 

simeon stalpnicul png

Eleva de 13 ani era prietenă cu sora fotomodelului şi o vizita des pe aceasta. Într-o zi, Ştefania a văzut în mobilul minorei mai multe fotografii indecente, în care fetei i se vedeau sânii sau alte părţi ale corpului, goale. Le-a transferat în telefonul său, în gând încolţindu-i ideea şantajului. De frică, puştoaica i-a dat Ştefaniei bijuterii de aur în valoare de aproximativ 5.000 lei. „În cursul zilei de ieri (n.r. luni), poliţiştii de la investigaţii criminale au organizat un flagrant pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din localitate, ocazie cu care făptuitoarea a fost surprinsă când ar fi pretins şi ar fi luat 150 lei de la persoana vătămată”, a spus Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Fata nu s-a multumit cu atât. Sub pretextul că este profesoară de dans sportiv, Ştefania contacta diverşi oameni pentru a le cere să sprijine copiii cu probleme locomotorii. Astfel, ea a înşelat reprezentanţii a două societăţi comerciale de la care a obţinut sume importante de bani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net