Ce roz este viaţa pentru Elena Udrea!

Ultima actualizare:

    Elena Udrea e mereu sexy  pentru iubitul tinerel şi  iese din casă doar în rochie  mini şi tocuri cuiFotografii: Blitz
Elena Udrea e mereu sexy pentru iubitul tinerel şi iese din casă doar în rochie mini şi tocuri cuiFotografii: Blitz

Elena Udrea face exces de…roz! Viaţa ei, până nu cu mult timp în urmă conturată în nuanţe de gri, a căpătat culoare de când l-a cunoscut pe viitorul ei soţ, Adrian Alexandrov. Ca să ţină flacăra dragostei aprinsă, blondina face furori la mare în costumele de baie minuscule şi sexy, iar în Capitală optează pentru culori neon care-i pun în valoare trupul bronzat.

Îi despart câţiva centimentri şi vreo 12 ani, însă şi-au jurat iubire eternă şi au în plan o nuntă grandioasă. Elena Udrea (43 de ani) şi Adrian Alexandrov (31 de ani) sunt împreună de mai bine de un an, iar în iulie fostul manechin, actualmente broker imobiliar în zona de nord a Capitalei, i-a pus blondinei inelul mult visat pe deget. Cei doi sunt de nedespărţit, iar fosta blondă de la Cotroceni este mai sexy de la o apariţie la alta.

Blondina a atras toate privirile

Cu o tunsoare tinerească şi părul întins mereu cu placa, fostul ministru al Turismului iese din casă doar în rochii şi fuste mini şi tocuri stiletto. La cât a stat la soare vara asta pe Litoralul românesc ar fi şi păcat să nu-şi etaleze bronzul de revistă. Şi cum îl poţi scoate mai mult în evidenţă, dacă nu într-o ţinută albă şi o pată de culoare.

simeon stalpnicul png

În cazul Elenei, vorbim de o mare pată de roz, una dintre culorile ei preferate, fiind de altfel şi poreclită de-a lungul vremii “Pantera roz”. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent la un restaurant de fiţe din Capitală, acolo unde o aştepta logodnicul. Cu şofer personal la scară, blonda a coborât dintr-un bolid şi a acaparat toate privirile în jur, nu doar pe cele ale lui Adrian. Cu un ruj roz bombon, pantofi de aceeaşi culoare şi o manichiură roz, ce ar fi fost vizibilă şi de pe Marte, Elena şi-a luat de braţ “comoara”, iar cei doi au intrat în restaurant pentru a lua masa. 


    Pantofii roz ai Elenei Udrea au ieșit în evidențăfoto: Click!
Pantofii roz ai Elenei Udrea au ieșit în evidențăfoto: Click!

Alexandrov strânge bani ca să o ducă la altar?


    Elena şi Adrian sunt împreună de mai bine de un an
Elena şi Adrian sunt împreună de mai bine de un an

Deşi are doar 32 de ani şi nu are vreun tată “sus pus”, Adrian Alexandrov ar putea spune că este pe picioarele lui. A strâns din modelling bani frumoşi, astfel că este posesorul unei vile cochete în Corbeanca şi al unui autoturism de lux. De când s-a lăsat de modă, tulceanul a devenit broker imobiliar, iar recent şi-a deschis o companie imobiliară pe care a afiliat-o unui gup important. Alexandrov are un birou în cartierul Primăverii din Bucureşti, iar acum îşi formează echipa, încercând să aducă, după cum susţine, unii dintre cei mai buni brokeri din piaţă şi speră să dea lovitura. Are şi motiv să se zbată, pentru că frumuşelul se gândeşte să se însoare, aşa că trebuie să strângă bani grei pentru nunta cu Udrea. 

S-a mai împlinit puţin


    Luna trecută, Udrea a făcut furori  cu costumul “franjurat”, chiar dacă  are câteva kilograme în plus
Luna trecută, Udrea a făcut furori cu costumul “franjurat”, chiar dacă are câteva kilograme în plus

Veri la rând, Elena Udrea a făcut ravagii la mare, unde a fost pozată din toate unghiurile şi în toate poziţiile. Fund bombat, abdomen lucrat şi picioare fără pic de celulită. Ce-i drept, lucrurile s-au schimbat puţin anul acesta şi câteva kilograme s-au depus pe ici pe colo.


    Cu câteva veri în urmă, Udrea afişa o siluetă de invidiat
Cu câteva veri în urmă, Udrea afişa o siluetă de invidiat

În „târg” se vorbeşte că cei doi îşi doresc mult să devină părinţi şi că blonda a început, deja, un tratament specific pentru fertilizarea in vitro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net