Ce relaxată e Gorghiu de când nu mai e șefă!

Ultima actualizare:

    Blonda zâmbeşte  în timp ce  „butonează”  telefonulFoto: Mihai Ionescu
Blonda zâmbeşte în timp ce „butonează” telefonulFoto: Mihai Ionescu

La două zile după alegeri şi la o zi de la anunţarea demisiei, Alina Gorghiu (38 de ani) pare să se fi relaxat complet. Fosta şefă a PNL a fost surprinsă, marţi seară, de fotoreporterii Click! la o plimbare prin Bucureşti şi, apoi, la un salon de înfrumuseţare.

Îmbrăcată lejer, ca o adolescentă, cu un rucsac în spate şi fără ochelarii cu care ne-a obişnuit, Alina Gorghiu parcă a renăscut, după alegerile parlamentare pe care partidul pe care l-a condus până luni le-a pierdut. 

Marţi seară, blonda a fost surprinsă de fotoreporterii Click! după ce a plecat de la sediul central al partidului din Aleea Modrogan. A luat-o pe jos spre Calea Dorobanţi, mai mult cu ochii în telefonul mobil decât la drum. „Butona” încontinuu, zâmbea şi, din când în când, mai arunca câte o privire în vitrinele magazinelor de haine, pe lângă care trecea. 

Chiar şi la salon  stă lipită de telefon
Chiar şi la salon stă lipită de telefon

Chiar dacă afară erau zero grade Celsius, politiciana a mers pe jos preţ de 45 de minute, până a ajuns la un salon de înfrumuseţare de pe strada Mihai Eminescu, din centrul Capitalei. Se vede treaba că Alinei i-a lipsit libertatea de a se plimba în voie, fără nici o grijă!​

Întâlnirea  cu liberalii
Întâlnirea cu liberalii

Ajunsă la salon, Gorghiu şi-a făcut manichiura, apoi un tratament cosmetic, după care s-a coafat. Exact ca o femeie care, la supărare, dă iama în cumpărături şi îşi schimbă coafura. Deşi lucrurile nu stau chiar aşa de rău pentru politiciană, ţinând cont că a intrat din nou în Parlament, ca deputat de Timiş, acesta fiind al treilea mandat de parlamentar.

Iohannis şi  Nicuşor Dan
Iohannis şi Nicuşor Dan

Iohannis a primit ieri partidele la consultări


    Întâlnirea  cu liberalii
Întâlnirea cu liberalii

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, ieri, o primă rundă de consultări pentru formarea noului Guvern, însă doar PNL, USR, UDMR, PMP şi grupul minorităţilor au participat. Reprezentanții PNL au fost primii care au intrat la consultări. La final, președintele interimar al partidului, Raluca Turcan, a declarat: „Nu suntem în măsura de a face o propunere de premier, aşteptăm rezultate consultărilor”. A urmat delegația USR, condusă de Nicușor Dan. Acesta a declarat, după consultări, că formaţiunea sa continuă să suţină ideea unei guvernări oneste şi transparente. „Am transmis foarte ferm că USR nu va vota un guvern format în jurul PSD, nu va vota un guvern format în jurul lui Liviu Dragnea. Nu este admisibil pentru România ca guvernul să fie condus de un prim-ministru condamnat penal”, a spus Nicuşor Dan.


    Iohannis şi  Nicuşor Dan
Iohannis şi Nicuşor Dan

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net