Ce pantaloni ciudați avea Tăriceanu! Și-a făcut poză cu Regele Juan Carlos și a râs tot internetul

Ultima actualizare:

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a postat pe Facebook fotografii de la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, într-unele dintre acestea el apărând alături de fostul rege al Spaniei Juan Carlos şi de fotbalistul Zinedine Zidane. El a fost ironizat pentru vestimentaţie şi criticat pentru că nu a participat la manifestările de la Catedrala Mântuirii Neamului.

Călin Popescu Tăriceanu a postat, duminică, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apare alături de fostul rege al Spaniei Juan Carlos.

"Astăzi la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi am avut prilejul de a mă întâlni cu fostul rege al Spaniei, Juan Carlos", notează Tăriceanu.

Ulterior, el a postat o fotografie împreună cu Zidane, cu menţiunea "Alături de Zinedine Zidane, fostul antrenor al lui Real Madrid, la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi".

Pe Facebook, Tăriceanu a primit zeci de comentarii ironice la adresa ţinutei - cămaşă, sacou şi pantaloni roşii. "Felicitari pentru ocuparea postului de mascarici regal! Pantalonii de la uniforma vad ca iti vin perfect, deja", i-a scris cineva, în timp ce un alt comentator a afirmat: "Mişto nădragi ţi-ai mai tras, boss. Nu-i bai că stau ca pe gard si au o culoare.. regală".

simeon stalpnicul png

Totodată, mai multe persoane l-au criticat pentru faptul că nu a participat la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului, preferând să meargă la Formula 1. "O să ne amintim la vot d-le Tăriceanu unde aţi fost în ziua când s-a sfinţit altarul Catedralei Mântuirii Neamului", a scris o persoană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net